28.7 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- Deurne Marinus Biemans verlaat politiek; ‘Heel goed dat er weer eens wat...

[VIDEO] Marinus Biemans verlaat politiek; ‘Heel goed dat er weer eens wat roulatie plaatsvindt’

In de Deurnese politiek wordt hij gezien als een zeer betrokken en inhoudelijk deskundige collega, maar ook in de gemeenschap is Marinus Biemans een bekend en gewaardeerd gezicht doordat hij altijd dichtbij de mensen wilde staan. Woensdag sloot hij na 14 jaar, waarvan 8 jaar als wethouder, zijn politieke carrière af.

DMG-presentator Willem Wijnen ging met Marinus Biemans in gesprek over de enerverende jaren, waarin hij zich als wethouder ruimte, buitengebied en wonen heeft ingezet voor de gemeente Deurne. Welke dossiers waar hij aan heeft gewerkt, is Biemans het meest trots op en welke zaken zijn hem in de 14 jaar binnen de Deurnese politiek het meest bijgebleven?

Tekst gaat verder onder de video.

Daarnaast vertelt Marinus Biemans over zijn nieuwe functie als directeur-bestuurder van woningcorporatie woCom in Someren. Ook daar hoopt hij dichtbij de mensen te kunnen staan en zich maatschappelijk in te kunnen zetten door onder meer het realiseren van meer woningen in de regio. Biemans werkte voor zijn politieke carrière in Deurne ook al een aantal jaar als strategisch beleidsadviseur bij woningcorporatie BrabantWonen in Oss.

DMG Radio
Zaterdag 27 januari is Biemans ook te gast in het programma Deurne Draait Door op DMG Radio. Rond 10.30 uur gaat hij in gesprek met presentator Ivan van Oosterhout en blikt de ex-wethouder terug op zijn tijd in Deurne. Daarnaast vertelt Biemans ook over zijn leven buiten de politiek en legt hij bijvoorbeeld uit welk muzieknummer hem het meest karakteriseert.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen