8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- Deurne Mien van de Ven Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Al...

[VIDEO] Mien van de Ven Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Al 145 uitstapjes gemaakt naar kwetsbare mensen’

Ook in het nieuwe jaar zet DMG elke maand iemand in het zonnetje die altijd klaar staat om een ander te helpen, zonder er iets voor terug te verwachten. Afgelopen zaterdag werd Mien van de Ven uit de Zeilberg uitgeroepen tot Kanjer van de Maand en kwam DMG-presentator Ivan van Oosterhout een grote bos bloemen bij haar thuis brengen.

Rianne de Wit-Bennenbroek had Mien aangemeld als kanjer omdat zij sinds januari 2021 elke week een uitstapje maakt met een flinke tas fruit van Agrarisch Zeilberg en die bij vooral oudere kwetsbare mensen bezorgt.

Tekst gaat verder onder de video.

Prachtige brief
“Dit is in 2021 begonnen vanuit de ZSV-bingo en daar is iets moois uit voortgekomen. Mien heeft tot nu toe al 145 uitstapjes gemaakt”, vertelt Rianne. Agrarisch Zeilberg ontving bovendien met Kerst een boodschap van Mien: “Een prachtige brief met dat ze het zo waardevol vindt om dit nog te mogen doen. Daarom vinden wij dat Mien van de Ven uit de Zeilberg het verdient dat ze Kanjer van de Maand is”, aldus Rianne de Wit-Bennenbroek.

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die ook Kanjer van de Maand moet worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen