11.9 C
Deurne
vrijdag 24 mei 2024
Home- Deurne Natasja van Eunen is Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze...

[VIDEO] Natasja van Eunen is Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Ze is er al die tijd voor me’

Veel mensen in de gemeente Deurne staan altijd klaar om een ander te helpen, zonder dat ze daar iets voor terug verwachten. Om die personen toch een keer te bedanken voor hun hulp, gaat DMG elke maand op zoek naar zo iemand en wordt deze Kanjer van de Maand beloond met een grote bos bloemen.

Natasja van Eunen is volgens Sandra Vogels ook een kanjer die het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden. “In november 2020 heb ik Covid gehad en sindsdien heb ik het post-Covid syndroom”, legt Sandra uit. Ze is enorm blij dat ze Natasja als vriendin heeft: “Al die tijd is ze er voor me. Koken, praten, boodschap, vele uren wandelen, optimisme en onvoorwaardelijke steun. Ze is er al die tijd voor me, en nog steeds.”

Zaterdagmiddag ging DMG bij Natasja van Eunen langs om een bloemetje te bezorgen en om haar officieel uit te roepen tot Kanjer van de Maand.

Tekst gaat verder onder de video

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de ‘Kanjer van de Maand’. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen