11.1 C
Deurne
vrijdag 22 september 2023
Home- Deurne Reporters van Kids Flits op bezoek in radiostudio van DMG voor...

[VIDEO] Reporters van Kids Flits op bezoek in radiostudio van DMG voor interview met VIP

De jonge reporters van Kids Flits gaan elke maand op zoek naar het laatste nieuws. In deze aflevering van het journaal voor kinderen laten onder meer Teun en Niek van basisschool de Aventurijn in Deurne zien hoe zij meedoen aan de PSV Brainport Schoolchallenge.

Hun schoolgenoten Roos, Benjamin en Juul gingen op bezoek in de radiostudio van DMG voor het interview met de Very Interessant Persoon (VIP) van de maand. Verder vertellen Saar, Milou en Femke alles over de Mad Science les die ze kregen bij Kindcentrum De Ontdekking in Asten en hebben de kinderen weer een aantal weetjes over de regio verzameld.

Tekst gaat verder onder de video

Tips
Heb je zelf een leuk initiatief of onderwerp waarvan je denkt dat de junior reporters van Kids Flits eens een keer naar toe moeten komen voor een interview of reportage? Stuur dan een mail naar kidsflits@prodas.nl.

Kids Flits is een initiatief van Stichting Prodas in samenwerking met DMG en Siris. De afleveringen zijn onder meer te zien via DMG TV op dmgdeurne.nl en worden ook elke maand bekeken door de ongeveer 4.000 leerlingen op alle scholen van Prodas.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen