17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- Deurne Vorst Pottenbakkers ontvangt bijzonder zware uitnodiging voor jubileumfeest PrCie

[VIDEO] Vorst Pottenbakkers ontvangt bijzonder zware uitnodiging voor jubileumfeest PrCie

Vorst Tom Wijnands van CS De Pottenbakkers uit de Zeilberg wilde graag een originele uitnodiging voor het feest en de receptie van het 100-jarig jubileum van de PrCie in Deurne-Zeilberg. En die kreeg hij dinsdagavond rond 19.30 uur in zijn voortuin gezet. Met een grote kraanwagen werd de 300 kilo wegende invitatie voor het eeuwfeest bij Wijnands in de Irenestraat bezorgd.

“Wij hebben er kei lang over nagedacht en zijn er als een blok voor gevallen”, lacht Jochem Aarts van de PrCie. “Hij wilde alleen maar komen als hij een speciale uitnodiging kreeg. Die heeft hij dan bij deze in de vorm van een betonblok, inclusief een mooi metalen plaatje met de tekst erop.”

Tekst gaat verder onder de video.

Nagenoeg nul
Hoewel de PrCie eigenlijk nog 70 jaar moeten wachten op het jubileum, vieren ze het feest toch nu al: “Wij hebben besloten om dit jaar ons 100-jarig jubileum te vieren. Want zeg nou zelf, de kans dat wij op ons eigen eeuwfeest aanwezig kunnen zijn is nagenoeg nul. Al geloven vooral de ouderen onder ons, tegen beter weten in, nog steeds op een wonder.”

Tijdens het jubileumfeest komen ook eenmalig Die Lustige Schlagerfreunden weer bij elkaar voor een optreden. Het feest vindt plaats op zaterdagavond 7 oktober en de receptie op zondagmiddag 8 oktober vanaf 13.30 uur, allebei in Sociaal Cultureelcentrum Den Draai in Deurne-Zeilberg.

Foto/video: Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen