8.3 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- Deurne Wim Kuijpers is Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Niet iemand...

[VIDEO] Wim Kuijpers is Kanjer van de Maand bij DMG; ‘Niet iemand die achter de geraniums gaat zitten’

Elke maand zet DMG iemand uit de gemeente Deurne in het zonnetje die altijd voor een ander klaarstaat. Deze personen wordt uitgeroepen tot Kanjer van de Maand en wordt verrast met een bloemetje. Ook Wim Kuijpers uit Deurne is volgens zijn dochter Trudy iemand die het dubbel en dwars verdient om een keer zo’n bedankje te krijgen.

“Wat een leuke actie van DMG, ik moest meteen aan mijn vader denken”, zegt Trudy Kuijpers. “Mijn moeder is helaas na een ziektebeeld van één jaar toch nog onverwachts overleden op 70-jarige leeftijd. Dit is inmiddels bijna 4,5 jaar geleden. Heel verdrietig natuurlijk, maar gelukkig is mijn vader niet iemand die achter de geraniums gaat zitten.”

Deze week ging presentator Ivan van Oosterhout van het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door het bloemetje thuisbrengen bij Wim Kuijpers.

Tekst gaat verder onder de video

Taxi
Trudy legt uit dat Wim elke dag voor iedereen klaarstaat: “Oudere familieleden hoeven hem dan ook maar te bellen en dan fungeert hij meteen als taxi naar ziekenhuizen en als steun en extra luisterend oor tijdens doktersgesprekken.”

ORO-vrijwilliger
Wim Kuijpers is daarnaast ook elke woensdagmiddag actief als vrijwilliger bij de ORO. “Daar gaat hij met cliënten wandelen en heeft hij daar een mooie vriendschap met een echtpaar die ook vrijwilligers zijn. Ook voor hen stond hij klaar toen de man gezondheidsproblemen kreeg, door aan te bieden dat hij hen ook kon wegbrengen voor behandelingen in het ziekenhuis. En natuurlijk staat hij ook voor hij ons en zijn kleinkinderen klaar. Kortom zou ik zeggen meer dan verdiend zo’n bloemetje”, zegt dochter Trudy.

Aanmelden
Ken je ook iemand in jouw omgeving waar anderen altijd op kunnen rekenen en die het ook verdient om Kanjer van de Maand te worden? Stuur dan een mailtje naar kanjer@dmgdeurne.nl met de naam en het telefoonnummer van de persoon en een uitleg van waarom jouw kanjer het verdient om ook eens een keer in het zonnetje te staan.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand wordt om 11.15 uur uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door en gaat presentator Ivan van Oosterhout de enorme bos bloemen ter waarde van 25 euro bezorgen bij de Kanjer van de Maand. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Van Deursen Bloemen in Deurne.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen