14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneVier pakjesavond met DMG Radio; vraag jouw muzikale surprise aan

Vier pakjesavond met DMG Radio; vraag jouw muzikale surprise aan

De Sint is weer in het land en als hij je nog niet eerder deze week al een cadeautje heeft gebracht, zal dat zeker vanavond tijdens pakjesavond gebeuren. DMG Radio heeft goed nieuws voor iedereen die vergeten is zijn of haar verlanglijstje door te geven aan de Sint of voor als je toch wel een heel slechte surprise hebt gemaakt voor een ander.

Zondagavond 5 december kun je op pakjesavond bij DMG Radio tussen 19.00 en 22.00 uur jouw muzikale cadeautjes aanvragen in de John & Ramon Show. De Sinterklaas-verzoekjes kun je de hele uitzending doorgeven via 0493-745020 of via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3.

Extra cadeautje
DMG-presentator Ramon van Hoek legt uit: “In ons programma draaien we sowieso altijd al alles wat de luisteraar aanvraagt en op pakjesavond kun je daar dus mooi gebruik van maken om iemand een extra cadeautje te geven in de vorm van een verzoekplaat. Ook ideaal voor als je vergeten bent een surprise te maken natuurlijk.”

Erg verdacht
Normaal presenteert Van Hoek het programma samen met John Wijnen maar die is tijdens de uitzending van 5 december vrij. Toeval of zit daar meer achter? “Er zijn al luisteraars geweest die het erg verdacht vonden dat hij net op Sinterklaasavond niet kon komen. Of John eigenlijk in zijn vrije tijd een hulp-Sinterklaas is, durf ik niet te zeggen maar hij heeft wel precies datzelfde grijze haar”, lacht presentator Ramon van Hoek.

De speciale pakjesavond-editie van de John & Ramon Show is op zondagavond 5 december van 19.00 tot 22.00 uur te horen op DMG Radio. In de regio Deurne kun je naar DMG luisteren op 106.2 FM en overal online via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen