16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneVoertuig klemgereden en zijruit ingeslagen na verkeersruzie; automobilist aangehouden in Deurne

Voertuig klemgereden en zijruit ingeslagen na verkeersruzie; automobilist aangehouden in Deurne

De politie heeft vrijdagmiddag een automobilist aangehouden die een ander voertuig heeft klemgereden en er een zijruit van heeft ingeslagen. De twee chauffeurs zouden al op de Helmondseweg onenigheid met elkaar hebben gekregen, waarna de ene automobilist de andere tot in Deurne achterna ging.

“Wij hielden gisteren rond 18.15 uur een 40-jarige man uit Son en Breugel aan op de Herenberg in Deurne op verdenking van mishandeling van de bestuurder van een auto én de vernieling van die auto”, aldus de politie. Die heeft het vermoeden dat er rond 17.30 uur een verkeersconflict is ontstaan tussen de twee automobilisten. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek en verhoor.

Het is nog onduidelijk wat en of de auto die vrijdagmiddag met een ingeslagen ruit werd gesignaleerd op de parkeerplaats voor de Jumbo-supermarkt aan de Schelde in Deurne iets heeft te maken met de zaak.

De politie doet nog verder onderzoek en kan tips goed gebruiken. “Dus mensen met info en dashcam- of deurbel-camerabeelden van dit incident kunnen die met ons delen via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer: PL2100-2024072835.

Foto: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen