14.9 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneVolg alles over de Deurnese gemeenteraadsverkiezingen 2022 met DMG

Volg alles over de Deurnese gemeenteraadsverkiezingen 2022 met DMG

Bij de gemeenteraadsverkiezingen die dit jaar plaatsvinden op 16 maart, gaat DMG je via radio, tv en de nieuwswebsite helpen bij het stemmen met informatie over alle zeven deelnemende partijen en hun lijsttrekkers.

Welke standpunten hebben die verschillende partijen over de zaken die jij belangrijk vindt en wat zijn de ideeën van de zeven lijsttrekkers voor de toekomst van Deurne?

Radio-interviews
Vanaf 19 februari kun je vier weken lang, elke zaterdagochtend via DMG Radio interviews horen met de zeven lijsttrekkers. In het radioprogramma Deurne Draait Door zal presentator Ivan van Oosterhout in gesprek gaan met de politici over hun verkiezingsprogramma’s en een aantal thema’s die leven bij de inwoners van Deurne.

De lijsttrekkers zijn te horen op onderstaande dagen en tijden:

  • 19 februari     10.35 uur        50Plus – Edmond van Oijen
  • 19 februari     11.35 uur        DeurneNU! – Anne Damen-Verstappen
  • 26 februari     10.35 uur        Transparant Deurne – Frank van Tilburg
  • 26 februari     11.35 uur        CDA – Benny Munsters
  • 5 maart          10.35 uur        VVD – Tom Oomen
  • 5 maart          11.35 uur        Progressief Akkoord/GroenLinks/PvdA – Jerom Coppus
  • 12 maart        10.35 uur        DOE! – Marinus Biemans

Op zaterdag 12 maart zal burgemeester Greet Buter om 11.35 uur bij DMG Radio toelichting geven over waar er dit jaar kan worden gestemd en wat het belang is van het uitbrengen van je stem.

Video-interviews
Daarnaast brengt DMG je tijdens de verkiezingsperiode ook video-interviews met alle zeven lijsttrekkers waarbij nog verder wordt ingegaan op de verschillende partijprogramma’s en de ideeën van de politici. Deze video-interviews kun je komende tijd bekijken via de nieuwswebsite van DMG.

Lijsttrekkersdebat
In samenwerking met gemeente Deurne en Cultuurcentrum Deurne brengt DMG op vrijdagavond 11 maart een live tv-show waarin de lijsttrekkers in debat gaan met elkaar onder leiding van presentator Roderik van Grieken. In de anderhalf uur durende livestream kunnen de politici hun verkiezingsprogramma presenteren en gaan ze naderhand in debat over een aantal verschillende actuele thema’s. De uitzending zal te zien zijn via het YouTube-kanaal van DMG.

Verkiezingsavond
Tijdens de verkiezingsavond op woensdag 16 maart verzorgt DMG vanuit het Cultuurcentrum in Deurne een live tv-show met alle tussenuitslagen, interviews met de lijsttrekkers en de einduitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Presentatoren Willem Wijnen en Ivan van Oosterhout houden je de hele avond op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en uitslagen van de verschillende stembureaus. Ook deze livestream kun je bekijken via het YouTube-kanaal van DMG.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen