23.1 C
Deurne
zondag 21 juli 2024
Home- DeurneVooraan op de eerste rij bij de boksring van Gladiatoren van Deurne...

Vooraan op de eerste rij bij de boksring van Gladiatoren van Deurne met DMG TV

Niet alleen de 22 deelnemers van de tweede editie van Gladiatoren van Deurne hebben maandenlang geoefend voor het boksgala, ook de medewerkers van DMG TV hebben net zolang gewerkt aan de voorbereidingen voor de live tv-show die zaterdagavond via YouTube wordt uitgezonden. Hierdoor kunnen mensen die niet in bezit zijn van toegangskaartje voor het uitverkochte Business Boxing Event toch de wedstrijden meebeleven.

Gladiatoren van Deurne kun je via onderstaande YouTube-link bekijken. Van daaruit kun je de tv-show ook streamen op onder meer je smart-tv. Vanaf 18.00 uur wordt op DMG TV teruggeblikt op de editie van twee jaar geleden en om 19.00 uur begint de liveshow.

Tekst gaat verder onder de video.

Draaiboek
“We zijn er helemaal klaar voor, alles staat gereed voor de live-uitzending”, vertelt projectcoördinator Ivan van Oosterhout van DMG. “Alle cameramensen zijn gebriefd en hebben het draaiboek doorgenomen en ook de regietafel is helemaal klaar voor de de show.”

Aan het op tv brengen van het live-spektakel gaat flink wat voorbereiding aan vooraf, zegt Van Oosterhout: “We hebben bijvoorbeeld een terugblik op vorig jaar gemonteerd, maar ook hebben we de deelnemers maandenlang gevolgd bij hun trainingen. Al dat materiaal moest bewerkt worden tot een mooi geheel.”

Gigantische puzzel
Ook tijdens het evenement hebben de medewerkers van DMG TV het druk. “De cameramensen moeten telkens op het juiste moment op de juiste plek zijn voor het shot dat we volgens het draaiboek nodig hebben. Daarnaast zijn er voor het opkomen van alle deelnemers intro’s geproduceerd die allemaal precies op tijd moeten worden gestart. Het is echt een gigantische puzzel van een enorm aantal elementen die vanavond allemaal samen komen”, zegt Van Oosterhout.

De wedstrijd tussen de Deurnese gladiatoren wordt net als vorig jaar gehouden in de stijl van de Roaring Twenties en maakt dit keer deel uit van het grote Business Charity Event Gladiator. Hierbij vinden er al vanaf ’s middags verschillende paardenshows plaats bij Green Valley Estate.

De goede doelen waar de ondernemers dit keer de ring voor ingaan, zijn: Leentjebuurt Speel-O-Theek, Stichting de Ossenbeemd, Stichting Ons Thuis en Stichting Grip op Schuld Deurne. Vanuit het Charity Event wordt ook een cheque uitgereikt aan Sportfonds Parapaard.

Foto: Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen