21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneVoorverkoop QUATSJA! gaat van start; drie carnavaleske shows vol zingen en zaniken

Voorverkoop QUATSJA! gaat van start; drie carnavaleske shows vol zingen en zaniken

Met de twee QUATSJA!-avonden en QUATSJA!-middag brengt carnavalsvereniging De Peelstrekels ook dit jaar weer drie shows vol carnavalsamusement. Zaterdag 30 december vindt van 11.00 tot 12.30 uur de voorverkoop van de toegangstickets plaats in Cultuurcentrum Deurne.

Aan de lange biertafels in de zaal kunnen zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari de handen in de lucht bij de muziekoptredens en kan er gelachen worden met verschillende tonpraters. Vorig jaar was de eerste avond van QUATSJA! volledig uitverkocht.

Bij de QUATSJA!-middag die plaatsvindt op zaterdag 27 januari om 13.30 uur, zijn er optredens van de Raad van 11, de dansmarietjes, prinsengarde, Joep de Wildt, Frans Bevers, Wim Kivits en Wissiknie. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Meziekmoakerij Niks Mis Mi.

Tijdens De QUATSJA!-avonden op zaterdag 27 januari en zaterdag 3 februari staan vanaf 19.30 uur op het podium: de dansmarietjes, prinsengarde, Nico en Marijn, Ons Jonges, Stenzel en Kivits, Frans Bevers, Joep de Wildt, Tadaa en de Raad van 11. Bij de twee avonden zijn de Hôsbengels de kapel van dienst.

Na de voorverkoop op zaterdag 30 december zijn er ook kaarten te koop bij Beijers Groente en Fruit of verkrijgbaar bij Nico Jacobs op 06-51381925 en via nicojacobs@live.nl. De kaarten voor de QUATSJA!-middag kosten 10 euro, die voor de avondshows 15 euro.

Foto: Kevin Senders/KEV.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen