11.4 C
Deurne
vrijdag 31 maart 2023
Home- DeurneVroeg naar de kroeg; Deurnese cafés en restaurants zoeken naar creatieve oplossingen

Vroeg naar de kroeg; Deurnese cafés en restaurants zoeken naar creatieve oplossingen

De nieuwe coronaregels zijn een uitdaging voor de restaurants en cafés in Deurne maar de meesten weten op een creatieve manier toch nog wat klanten binnen te krijgen.

De door het kabinet afgelopen vrijdag aangekondigde maatregelen zorgen er voor dat alle horeca voor 20.00 uur gesloten moet zijn. Voor een restaurant al een uitdaging maar voor een café helemaal.

Horecazaken als The Ocean, De Kroeg en de Brightside laten zaterdag al meteen weten via social media wat hun plannen zijn. Enkele cafés openen al om 12.00 of 16.00 uur en hebben speciale acties als ‘happy hours’ waarbij de drankjes extra goedkoop zijn. Alles is er hen aan gelegen om voor de sluitingstijd van 20.00 uur nog wat klanten binnen te krijgen.

Ook restaurants richten zich door de nieuwe regels meer op de lunch dan het diner. De meeste mensen reserveren voor een avonddiner in een restaurant juist rond 20.00 uur wat door de aangescherpte regels nu niet mogelijk is. Veel horecaondernemers verleggen de aandacht daarom nu naar de lunch.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen