14.1 C
Deurne
donderdag 21 september 2023
Home- DeurneWalsbergs koor Together sluit jubileumjaar af met kerstconcert in St. Jozefkerk

Walsbergs koor Together sluit jubileumjaar af met kerstconcert in St. Jozefkerk

De Walsbergse zangvereniging Together viert dit jaar het 50-jarig bestaan en sluit het jubileumjaar af met een kerstconcert in de Sint Jozefkerk in Deurne. De 66 zangers en zangeressen uit Deurne en omgeving brengen zondag 18 december onder de naam ‘Gouden Kerst’ eigentijdse klanken uit musicals maar ook muziek van onder meer Ramses Shaffy, Guus Meeuwis en Paul McCartney. Het tweede deel van het optreden wordt volledig gevuld met kerstmuziek.

Het koor staat bij het jubileumconcert onder leiding van dirigent Mario Geurtjens en de pianobegeleiding wordt verzorgd door Ludmila Seroo Ferroni.

Hoogtepunt
Het kerstoptreden is het sluitstuk en hoogtepunt van een jaar, dat helemaal in het teken stond van het 50-jarig bestaan van zangvereniging Together. De jubileumactiviteiten werden op 29 december 2021 gestart met een bezoek en huldiging aan huis van zeven gouden jubilarissen. Op die dag was het precies 50 jaar geleden dat het koor werd opgericht onder de naam ‘De Walsbergse Zangvereniging’.  In de loop van 2022 volgden een feestelijke jubileummiddag en diverse muzikale optredens.

De voorstelling ‘Gouden Kerst’ vindt zondag 18 december plaats in de Sint Jozefkerk aan de St. Jozefstraat 35 in Deurne en start om 13.00 uur. De entree is gratis; bezoekers kunnen een vrijwillige bijdrage doen. Meer informatie vind je op de website van Together.

Foto: Zangvereniging Together

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen