17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneWethouder Oomen op DMG Radio over hulp bij hoge energiekosten en komst...

Wethouder Oomen op DMG Radio over hulp bij hoge energiekosten en komst urban sportpark

In het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door is wethouder Tom Oomen zaterdagochtend te gast om te praten over onder meer de hulp voor inwoners met hoge energiekosten.

Hierbij zal hij meer uitleggen over een maatwerkregeling die in ontwikkeling is ter aanvulling op de landelijke regeling eenmalige energietoeslag. Daarnaast worden organisaties als Grip op schuld en Energiehuis Slim Wonen besproken die mensen kunnen helpen in het geval van problemen door hoge energiekosten. Verder komen de hulp en maatregelen voor ondernemers en de eenmalige subsidieregeling voor vrijwilligersorganisaties aan bod.

Urban sportpark
Wethouder Oomen zal luisteraars van DMG Radio ook bijpraten over de plannen voor een urban sportpark en het onderzoek dat wordt gedaan naar de haalbaarheid ervan. Een ander onderwerp dat zal worden belicht is de klimaatadaptatie van de wijk Koolhof. Hiervoor worden in december drie avonden georganiseerd waar inwoners mee kunnen denken over de groeninrichting.

Deurne Draait Door
Het gesprek met wethouder Tom Oomen is zaterdag 3 december te horen in het programma Deurne Draait Door op DMG Radio om ongeveer 10.30 uur. Elke maand schuiven verschillende wethouders aan in het radioprogramma om een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne te geven.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen