13.7 C
Deurne
donderdag 26 mei 2022
Home- DeurneWandelevenement en Zandboscross in Deurne kunnen waarschijnlijk toch doorgaan

Wandelevenement en Zandboscross in Deurne kunnen waarschijnlijk toch doorgaan

De organisatie wachtte nog even op de persconferentie van vrijdagavond om te bekijken of het wandelevenement en de Zandboscross konden doorgaan en begin komende week is er ook nog overleg met de gemeente, maar het lijkt er op dat het allemaal kan op een verantwoorde manier en volgens de de laatste coronamaatregelen.

Als er goedkeuring komt vanuit de gemeente zullen er op zaterdag 27 en zondag 28 november in het Zandbos in Deurne twee evenementen plaatsvinden met op zaterdag voor wandelaars de mogelijkheid om deel te nemen aan de Zandbos-wandeltocht. De wandelroutes gaan door de bosrijke omgeving van het Zandbos en er wordt gezorgd voor ruime rustplaatsen onderweg. Inschrijven is mogelijk op de dag zelf.

Hardlopers komen op zondag 28 november in het Zandbos aan hun trekken met de 37ste IT-Connectie Zandboscross. Er is een uitdagend parcours uitgezet dat geschikt is voor jong en oud en voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Ook zal de Sint een kijkje komen nemen bij de wedstrijd. Inschrijven voor de Zandboscross kan via www.inschrijven.nl of op de dag zelf in het Zandbos. Meer informatie over beide evenementen vind je op www.av-lgd.nl.

Foto: AV-LGD

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen