17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneWave Invasion en DMG-radioshow AlterNaief brengen avond vol alternative, techno en electro...

Wave Invasion en DMG-radioshow AlterNaief brengen avond vol alternative, techno en electro in De Roos

Bezoekers van OJC De Roos in Deurne kunnen komende zaterdag een duistere avond verwachten met optredens van xtort en Fixed Isochrone. Wave Invasion en het DMG-radioprogramma AlterNaief presenteren een muzikale avond vol techno, electro, darkwave, industrial en gothic.

Ze worden gezien als Nederlandse ‘industrial gothfather’ en zijn in De Roos geen onbekende; xtort is voortgekomen uit de band ‘HOER’ en verkent de electro van Kraftwerk en EBM van DAF in liveshows met materiaal van het nieuwe album ‘Zwart’. Het werk van de internationaal bekende muzikanten omschrijven de organisatoren van de avond als: ‘Neue Deutsche Welle meets techno & electro’.

Naast xtort zou eigenlijk het Duitse Alphamay optreden, maar dat kan door persoonlijke omstandigheden niet doorgaan. Daarvoor in de plaats komt Fixed Isochrone een live techno-show geven.

Aansluitend is er de AlterNaief Afterparty. “We gaan dansend de nacht in tot de late uurtjes met DJ Nightporter, een Nederlandse goth scene veteraan”, zegt de organisatie van de avond in De Roos. “Deze dj voegt een tijdloze en actuele touch toe met classics en recente alternatieve hits uit de wave postpunk en goth scene, waarmee hij de brug slaat tussen verleden en heden voor een onvergetelijke muzikale ervaring.”

De optredens vinden zaterdag 8 juni plaats in OJC De Roos aan het Haageind 27 in Deurne en beginnen rond 20.00 uur. De entree bedraagt 7,50 euro.

Foto: OJC De Roos

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen