18.8 C
Deurne
zondag 28 mei 2023
Home- DeurneWeekend vol paardensport bij Green Valley Estate Deurne

Weekend vol paardensport bij Green Valley Estate Deurne

In de natuurrijke omgeving van Green Valley Estate in Deurne is er dit weekend van 2 en 3 april van alles te beleven op paardengebied. Zo worden er wedstrijden in de Hunter en Equitation discipline gereden, zijn er verschillende clinics en is er op zondag een Horse Show.

Daarnaast is er in Deurne voor het eerst sinds lange tijd weer een internationale federatie aan het trainen. Zij komen gebruik maken van de specialistische kennis van EquInnoLab, die samen met Green Valley Estate zorgen voor een plek waar dit soort federaties als het Taiwanese R.O.C. – Chinese Taipei Equestrian Association terecht kunnen voor dergelijke selecties. De groep komt zich voorbereiden op de Asian Games die in augustus van dit jaar plaats zullen vinden in China.

Tijdens dit weekend neemt ‘Hunter-Jumper Equitation Holland’ ruiters mee in de Hunter en Equitation discipline. Zaterdag 2 april is er van 10.00 tot 14.00 uur een clinic door Joan Laarakkers en van 15.00 tot 18.00 uur een seminar van Fran Dotoli. Zondag 3 april wordt er om 8.00 uur gestart met Oefenspringen tot 9.30 uur. Van 10.00 tot 17.00 uur is er een uitgebreide Horse Show.

Tegelijkertijd vindt dit weekend op Green Valley Estate de aftrap plaats van de Green Valley Competitie. Meer informatie daarover vind je op entry.equipe.com.

Foto: VVV Land van de Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen