16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneWeer genieten van soepen en broodjes tot zoetigheden met de bonnen uit...

Weer genieten van soepen en broodjes tot zoetigheden met de bonnen uit het PeelPeuzelboekje

Er kan komende tijd weer gePeelPeuzeld worden in de regio Deurne. Bij het initiatief van de gezamenlijke VVV’s en de vele eetgelegenheden in het Land van de Peel kunnen deelnemers met de fiets of auto zowel de omgeving als een aantal regionale gerechtjes leren kennen.

In het zogenoemde PeelPeuzelboekje zitten in totaal acht bonnen, oftewel Peuzelkes. Deze kunnen worden ingeleverd bij de deelnemende horecabedrijven die in het boekje staan vermeld.

Er is keuze uit 42 horecabedrijven verspreid over de gemeenten Deurne, Helmond, Asten, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Voor elk bonnetje wordt vervolgens een gerechtje geserveerd. Net als voorgaande jaren is het verplicht om bij elke bon wel een consumptie te bestellen.

Dit seizoen variëren de PeelPeuzels van verschillende soepen en broodjes tot smakelijke zoetigheden. Peelpeuzelen is een samenwerking tussen de regionale organisatie Land van de Peel en de lokale toeristenbureaus. De PeelPeuzelboekjes zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 17,50 euro bij de VVV-winkels in Deurne, Helmond, Asten en Gemert-Bakel, bij de ambassadeurs van Toeristisch Laarbeek en bij het Toeristische Informatiepunt Someren.

De bonnen zijn geldig tot en met 30 september. Het boekje staat niet op naam, dus je kunt ook samen met vrienden of met het hele gezin gebruikmaken van de actie. Je bent bij het PeelPeuzelen niet gebonden aan een bepaalde route of arrangement en er hoeft niet
gereserveerd te worden.

Foto: VVV Land van de Peel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen