16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneWegafsluiting in Walsberg door werkzaamheden op kruispunt Haageind-Langstraat

Wegafsluiting in Walsberg door werkzaamheden op kruispunt Haageind-Langstraat

Door wegwerkzaamheden die deze week zijn gestart op en rond het kruispunt Haageind-Langstraat in Deurne is de weg daar tot vrijdag 24 mei afgesloten voor verkeer. Het Haageind en Milhezerweg zijn bereikbaar door middel van een omleiding via de Bakelseweg en Dunantweg.

In opdracht van de gemeente Deurne past Strukton de fietsoversteek en de bushaltes aan ter hoogte van het kruispunt Haageind-Langstraat in de Walsberg. Fietsers kunnen via het fietspad langs de werkzaamheden rijden. Bus 80 rijdt in deze periode een omleidingsroute en komt niet langs haltes Heiakker en Langstraat. De bushaltes elders in Deurne en aan de N270 zijn in deze periode wel in gebruik.

Viaduct Milhezerweg
Van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei is bij de bushalte Haageind een halve rijbaan afgezet en staan er verkeersregelaars tussen 09.00 en 15.00 uur. Ook zijn er dan werkzaamheden bij de bushalte Langstraat aan de oprit van de N270. Daarnaast voert Strukton in deze periode werkzaamheden boven de rijbaan uit aan het viaduct over de Milhezerweg. Hiervoor vinden van maandag tot en met donderdag avond- en nachtafsluitingen plaats.

Vangrail N270
Tot slot zijn er komende weken ook werkzaamheden in de avond en nacht op de N270 waar nieuwe vangrail wordt geplaatst. Het gaat om geleiderail die langs de hele N270 wordt gezet in de berm tussen de hoofdrijbaan van de N270 en de parallelweg of het fietspad. Doordat voor deze werkzaamheden een rijbaanafzetting nodig is, worden deze in de avond vanaf 20.00 uur uitgevoerd.

Strukton meldt dat dit werk enige geluidshinder kan veroorzaken en dat ook het verkeer rekening dient te houden met de werkzaamheden: “We werken per dag op een strekking van 200 tot 300 meter. Dat betekent dat we niet elke dag op dezelfde locatie werken en ook niet langs de gehele N270.”

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen