16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneWegafsluiting vanwege onderhoud aan rotonde Kanaalstraat

Wegafsluiting vanwege onderhoud aan rotonde Kanaalstraat

De rotonde op de Kanaalstraat en de Koeweideweg tussen Liessel en Neerkant wordt van maandag 13 mei tot en met vrijdag 17 mei afgesloten vanwege werkzaamheden aan de rotonde. In deze periode is de weg tot aan de Kromme Heitraksedijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

Er wordt een omleiding ingesteld voor het verkeer vanuit Deurne over de Liesselseweg richting de A67. Deze route loopt via het Knoflookpad, Vlierdensedreef en Deurneseweg naar de A67. Verkeer vanaf de Binderendreef richting de A67 wordt omgeleid via de Vlierdensedreef en Deurneseweg naar de A67.

Verkeer vanaf de Willige Laagt in Liessel richting de A67 wordt via de Biezendreef, het Loon, Liesselseweg, Knoflookpad, Vlierdensedreef en Deurneseweg naar de A67 gestuurd.

Vanuit Neerkant komend verkeer richting Deurne of de A67 wordt omgeleid via de Buizerdweg en de N279 richting de snelweg. Voor verkeer vanuit Helenaveen is er richting de A67 een omleiding via de Sevenumseweg, Helenaveenseweg, Paterstraat en de N277. Vanuit Helenaveen richting Deurne wordt het verkeer omgeleid via de Soemeersingel en Griendtsveenseweg.

Verkeer dat vanaf de A67 richting Liessel en Deurne wil rijden, wordt in de periode van werkzaamheden omgeleid via de snelwegafrit Asten en wordt vervolgens over de Vlierdenseweg en het Knoflookpad gestuurd. Voor de hulpdiensten is de rotonde op de Kanaalstraat en Koeweideweg wel bereikbaar via het naastgelegen fietspad.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen