17.6 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneWerkzaamheden kruispunt Haageind/Langstraat in Deurne vertraagd door vele regen

Werkzaamheden kruispunt Haageind/Langstraat in Deurne vertraagd door vele regen

De werkzaamheden aan het kruispunt Haageind/Langstraat in Deurne zouden eigenlijk vrijdagmiddag zijn afgerond, maar door de vele regen van vanochtend wordt de uitvoering van het voorlopig laatste deel van het werk verzet naar zaterdag. Dit betekent dat het kruispunt één dag langer is afgesloten en pas vanaf zondag weer in gebruik is.

Verder start uitvoerder Strukton komende maandag met betonreparaties aan het viaduct over de Milhezerweg in de Walsberg. Tot vrijdag 7 juni wordt er afwisselend gewerkt aan verschillende delen van het viaduct.

Hierbij wordt van maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei de Milhezerweg/Haageind onder het viaduct van 21.00 uur tot 05.00 uur afgezet voor gemotoriseerd verkeer. Dit is nodig omdat er dan wordt gewerkt aan het beton boven de rijbaan. Fietsers en voetgangers kunnen de onderdoorgang wel blijven passeren, maar moeten soms in twee richtingen aan één zijde van het viaduct rijden of lopen.

Uitvoerder Strukton meldt dat deze nachtwerkzaamheden net als de betonreparaties overdag, geluidsoverlast kunnen veroorzaken.

Foto: Pixabay

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen