7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneWethouder Tom Oomen stelt zijn lichaam beschikbaar voor tattoos van Deurnese bedrijven

Wethouder Tom Oomen stelt zijn lichaam beschikbaar voor tattoos van Deurnese bedrijven

De Deurnese wethouder Tom Oomen wil op een wel heel opvallende manier de lokale economie stimuleren. Hij stelt zijn lichaam beschikbaar aan Deurnese bedrijven om met een tatoeage de bedrijfslogo’s permanent op hem te plaatsen. Afgelopen week liet hij de eerste tattoo zetten voor FHT Perslucht.

Oomen zegt dat de ruimte voor tatoeages eerlijk verdeeld wordt: “Elk bedrijf uit de gemeente krijgt in principe evenveel plaats. Het is niet de bedoeling dat de ene ondernemer een enorm logo op mijn hele rug kan laten tatoeëren en de andere maar een ‘kleintje’ krijgt op mijn arm.”

De wethouder financiën, economie, duurzaamheid en vastgoed roept alle bedrijfseigenaren, zzp’ers en detailhandelaars in de gemeente op om hun logo’s door te sturen naar info@deurne.nl. In volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen worden deze geplaatst op het lichaam van Tom Oomen: “Ik draag alle ondernemers in Deurne een warm hart toe. Daarom wilde ik een keer iets ludieks terugdoen voor hen. Ik moet natuurlijk wel rekeninghouden met mijn representativiteit, dus de tattoos komen in elk geval niet net als bijvoorbeeld bij muziekartiest Post Malone midden op mijn voorhoofd te staan.”

Nog nooit eerder heeft een politicus zich zo opvallend ingezet voor lokale bedrijven. “Deze ondernemers en hun werknemers zetten zich het hele jaar door in om onze lokale economie draaiende te houden. Dan mag ik als wethouder ook wel een keer wat bijzonders voor hen ‘ondernemen’, zoals met deze tattoo-actie”, besluit wethouder Tom Oomen.

Foto: FHT Perslucht

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen