15.8 C
Deurne
zondag 16 juni 2024
Home- DeurneWethouder Verhees op DMG Radio over Deurnes afvalbeleid en aanleg glasvezel Helenaveen

Wethouder Verhees op DMG Radio over Deurnes afvalbeleid en aanleg glasvezel Helenaveen

In het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door is zaterdagochtend wethouder Helm Verhees te gast. Hij zal de luisteraars bijpraten over de nieuwe portefeuilleverdeling van de wethouders en de komst van de nieuwe wethouders Willy van den  Berg en Tom Oomen.

Verhees zal daarnaast ingaan op de twee nieuwe thema’s Afval en Vrijetijdseconomie waar hij zich de komende vier jaar mee bezig gaat houden. Vorig jaar heeft de gemeenteraad ingestemd met het uitvoeringsplan van het afvalbeleid. “Kort gezegd, willen we bereiken dat in 2025 een inwoner nog maximaal 30 kilo restafval per jaar heeft”, zegt wethouder Verhees.

Glasvezel
Ook komt de aanleg van glasvezel in Helenaveen aan de orde. Daar worden op dit moment werkzaamheden uitgevoerd om voor het eind van het jaar internet via glasvezel beschikbaar te hebben voor de Helenaveners. “Daarmee heeft dan bijna heel Deurne de beschikking over de snelle glasvezelverbinding”, legt Verhees uit.

Kijkje in de keuken
Het gesprek met de wethouder is zaterdag 29 oktober te horen in het programma Deurne Draait Door op DMG Radio om ongeveer 10.30 uur. Elke maand schuiven verschillende wethouders aan in het radioprogramma om een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne te geven.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen