12.6 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- DeurneWijkraad wil meer betrokkenheid en betere communicatie in Deurne West

Wijkraad wil meer betrokkenheid en betere communicatie in Deurne West

Wijkraad Deurne West roept bewoners op om dinsdag 18 oktober aanwezig te zijn bij de wijkraadbijeenkomst. De raad wil die avond proberen om samen met een initiatiefgroep te komen tot verbetering van communicatie en grotere betrokkenheid in de wijk. Daarnaast is de wijkraad voor uitbreiding op zoek naar nieuwe leden.

De initiatiefgroep die wil gaan zorgen voor meer betrokkenheid in Deurne West, bestaat uit leden van de wijkraad, Katholieke Bond van Ouderen (KBO), Stichting Factor, buurtvereniging Helleman en de wijkwerker. Het werkgebied ligt tussen de N270 (Helmondsingel) en spoorlijn, alsmede Houtenhoekweg, Heuvelstraat, Lage Kerk, Toon Kortoomslaan en de Rijtse Vennen tot en met ORO.

Omdat de wijkraad vaak door verschillende instanties waaronder het gemeentebestuur wordt bevraagd over uiteenlopende zaken, kan de raad uitbreiding goed gebruiken. Geïnteresseerden kunnen een email sturen aan wijkraad-deurnewest@outlook.com.

De avond vindt plaats in Wijkhuis D’n Houtenhoek aan de Haydenstraat 30 in Deurne en begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen