18.2 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneWin 10-rittenkaarten voor het IJsfestijn en speel mee met Sneeuwballenstrijd op de...

Win 10-rittenkaarten voor het IJsfestijn en speel mee met Sneeuwballenstrijd op de ijsbaan bij DMG Radio

Naast alle schaatsers, staan ook de presentatoren van DMG Radio tijdens het IJsfestijn elke zaterdagmiddag midden op de ijsbaan. Van 12.00 tot 16.00 uur brengen zij live op de radio DMG on Ice. Hierbij kunnen kinderen op de Markt meespelen met onder meer de Sneeuwballenstrijd maar ze kunnen zich ook bij de DMG-medewerkers inschrijven om een 10-rittenkaart te winnen voor het IJsfestijn.

DMG-dj’s Tim van der Weerden en Theo de Wit waren samen met assistente Nora Hoogers zaterdagmiddag de eersten die het ijs betraden en live radio maakten. Tot 16.00 uur staan dj’s John Wijnen en Davey Beijer nog op het ijs om de bezoekers te vermaken en verslag te doen van het IJsfestijn aan de luisteraars thuis. Rond 15.45 uur wordt ook de eerste rit gereden voor De Snelste van Deurne waarin vier bekende Deurnenaren de schaatsen onderbinden en met elkaar de strijd aangaan op het ijs.

Tekst gaat verder onder de foto’s

Afterparty
Van 16.00 tot 18.00 uur hoor je op DMG Radio de afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum. Daarin wordt rond 16.15 uur de weekwinnaar van de 10-rittenkaart gebeld en bekendgemaakt en wordt teruggeblikt op de eerste dag van het IJsfestijn.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen