5.6 C
Deurne
dinsdag 6 december 2022
Home– Radio NieuwsWin elke zaterdag een Belgisch diner voor twee bij DMG Radio

Win elke zaterdag een Belgisch diner voor twee bij DMG Radio

De zaterdagmiddag met gekkigheid en gezelligheid afsluiten doe je met Ramon On Air op DMG radio! DMG-dj Ramon van Hoek neemt tussen 16.00 uur en 18.00 uur samen met jou het nieuws uit Deurne van afgelopen week door, hij belt op een ludieke wijze met mensen uit Deurne en omgeving en je kunt mee doen met Trek aan de bel voor een Frikandel.

Iedere week om 17.05 uur speelt Ramon het radiospelletje Trek aan de bel voor een Frikandel, waarbij je kans maakt op een Belgisch diner voor twee. Bij Trek aan de bel voor een Frikandel is het de bedoeling dat je bij iemand aanbelt, doet deze persoon open binnen de tijd? Dan roep je keihard “ik trek aan de bel voor een frikandel.” Lukt dit allemaal binnen 1 minuut, dan win jij een Belgisch diner voor twee – aangeboden door Cafetaria ’t Viaduct. Wil ook meedoen? Stuur een appje met de tekst Frikandel naar 06-1 66 55 77 3 of via de DMG-app en wie weet belt Ramon jou zaterdag in de uitzending.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen