7.8 C
Deurne
maandag 26 februari 2024
Home- DeurneWin komende zondag een bouwradio tijdens Rocktober op DMG Radio

Win komende zondag een bouwradio tijdens Rocktober op DMG Radio

Terwijl buiten de bladeren vallen laat DMG Radio de rockhits knallen tijdens Rocktober op zondag 25 oktober. Van 11.00 tot 19.00 uur hoor je beste rockmuziek allertijden en kun je een bouwradio winnen met FM-ontvangst, DAB+ en je kunt hem ook gebruiken als Bluetooth-speaker.

Tijdens de herfst trakteert DMG Radio je op acht uur lang muziek van artiesten als Guns ’n Roses, Bon Jovi, Greenday, AC/DC, Whitesnake, Pearl Jam, Jimi Hendrix, Melissa Etheridge, Van Halen en Bryan Adams. Niet alleen de bekende hits maar ook de ‘vergeten pareltjes’ uit de rockgeschiedenis worden die dag gedraaid.

Apollo
DMG-dj Arno Knapen vertelt: “Het is mooi om muziek te draaien die in onze regio nog steeds heel erg gewaardeerd wordt. Muziek die je vroeger in de Apollo hoorde en in Den Deel. We gaan er een heel gave uitzending van maken waarin ook plaats is voor verzoekjes door middel van de Rock Requests die luisteraars door kunnen geven via de app.”

Bouwradio
Op zondag 25 oktober maak je ook kans op een stoere onverwoestbare bouwradio die beschikbaar is gesteld door BPG Holten Van de Wal Hout- en Bouwmaterialen. Om mee te dingen naar die prijs moet je tijdens Rocktober goed luisteren wanneer het Bouwradio Alarm wordt gedraaid. De eerste die na het alarm reageert via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3 of als eerste belt naar 0493-745 020 dingt mee naar de prijs. Uit alle luisteraars die zich hebben gekwalificeerd, wordt tussen 18.00 en 19.00 uur een winnaar getrokken die de bouwradio wint.

Rocktober wordt gepresenteerd door Arno Knapen en Stefan Senders (11-13 uur), Rick van de Vondevoort en Eric Senders (13-15 uur), Robin Senders en Eric Welten (15-17 uur) en Ramon van Hoek en Dennis Mansvelders (17-19 uur). DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen