19.2 C
Deurne
zaterdag 25 juni 2022
Home- DeurneWin tickets voor de Neil Diamond Tribute bij DMG Radio

Win tickets voor de Neil Diamond Tribute bij DMG Radio

Ze zijn niet van echt te onderscheiden, Ben Spierings & The Beautiful Noise Band. Zaterdag 7 december treden ze op in Den Draai in de Zeilberg met hun Neil Diamond Tribute en jij kan er gratis bij zijn. Want bij DMG Radio win je deze zaterdag de hele dag tickets voor dit optreden.

Wat moet je doen? Luister zaterdag 30 november tussen 9.00 en 18.00 uur naar DMG Radio en wanneer je het Neil Diamond Alarm hoort, ben de eerste die reageert via Whatsapp op 06-1 66 55 77 3 of bel met 0493-745 020 en je wint twee tickets voor de Neil Diamond Tribute. Verspreid over de hele dag kun je op verschillende momenten kaarten winnen.

Optreden

Ben Spierings & The Beautiful Noise Band treden zaterdag 7 december op in Den Draai. De zaal gaat open om 20.30 uur en het optreden start om 21.00 uur. Mocht je komende zaterdag geen kaarten winnen bij DMG, dan kun je deze ook verkrijgen in de voorverkoop voor €15,- via de website van Den Draai en aan de zaal voor €20,-.

De echte

Voor Ben Spierings zijn de laatste 25 jaar de meest indrukwekkende levensperiode voor hem. Een finaleplek in de Soundmixshow met “If you know what I mean”, gevolgd door optredens in het hele land. De Cd “Tenderness” uit 2002 baande de weg voor indrukwekkende optredens op onder meer ‘Summernightfever’ en ‘Volendam van het Zuiden’! De kers op de taart is de rond hem geformeerde en enorm succesvolle ‘Beautiful Noise Band’, waarmee ’n lang gekoesterde droom van Ben realiteit werd. Live optredens in de vorm van een Neil Diamond Tribute. En zelfs de meest doorwinterde critici zijn overtuigd, sluit je ogen en je hoort ‘de echte’.

Foto: neildiamondtribute.nl

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen