9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneWin zaterdag bij DMG Radio tickets voor het Crazy Rock Festival

Win zaterdag bij DMG Radio tickets voor het Crazy Rock Festival

In navolging van het succes van vorig jaar vindt zaterdag 6 april de tweede editie plaats van het Crazy Rock Festival in de Zeilberg. Verspreid over drie stages van Apollo, De Kroeg en Sixx treden die dag twaalf van de beste tribute bands van dit moment op.

Komende zaterdag kun je bij DMG Radio tickets winnen voor het festival wanneer je muziek hoort van één van de artiesten die ‘gecoverd’ worden door de tribute bands. “We draaien bij DMG veel van dit soort muziek omdat onze luisteraars die ook waarderen, dus deze winactie past perfect bij DMG Radio”, legt dj Ramon van Hoek uit.

Simpel
Tickets winnen is volgens de DMG-presentator simpel: “Je moet gewoon goed luisteren tussen 09.00 en 18.00 uur of je muziek van één van de twaalf artiesten hoort, zoals The Rolling Stones, Nirvana, Kiss of Van Halen. Op het moment dat je er eentje hoort, zorg dan dat je als eerste belt naar 0493-227227. Je kunt ook naar hetzelfde nummer een WhatsApp sturen, zolang je maar de eerste bent die contact legt met de studio van DMG.”

Artiesten
De artiesten die je zaterdag voor de winactie in de gaten moet houden, zijn: AC/DC the Rolling Stones, Nirvana, Creedence Clearwater Revival, Foo Fighters, Kiss, Thin Lizzy, Jimi Hendrix, Bon Jovi, Johnny Cash, Van Halen en Arctic Monkeys. “En als je de eerste keer niet wint, dan zijn er nog de hele dag door momenten dat we opnieuw iets van deze artiesten draaien en je weer twee tickets kunt winnen”, legt Van Hoek van DMG uit.

Bij het Crazy Rock Festival in de Zeilberg treden zaterdag 6 april in totaal twaalf tribute bands op, waaronder Stones Sessions, Kissterious, The Servants, The Fortunate Sons, Best of Foo, ACinDC, Philo, Bald as Love, Bad Medicine, The Three Amigo’s, Eruption en Scummy Men. In het geval je komende zaterdag misgrijpt naar de tickets bij de winactie van DMG Radio, kun je nog toegangskaarten bestellen via de website van Crazy Rock festival.

DMG Radio is te ontvangen in de regio Deurne op 106.2 FM en in heel Zuidoost-Brabant via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG/Dannis van der Heiden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen