12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneWin zaterdag de allerlaatste kaarten voor King of my Castle bij DMG...

Win zaterdag de allerlaatste kaarten voor King of my Castle bij DMG Radio

De kaarten voor Koningsnacht bij King of my Castle zijn al uitverkocht, maar er is een manier om er toch nog bij te zijn. En nog gratis ook! DMG Radio heeft de twee allerlaatste kaarten voor Koningsnacht en jij kunt ze zaterdag winnen door gewoonweg te luisteren naar de radio. Daarnaast zijn er ook nog verschillende kaarten voor Koningsdag te winnen.

Op vrijdag 26 april treden bij King of my Castle vanaf 18.00 uur artiesten op, zoals Roxy Dekker, Broederliefde, Turfy Gang, Ziggy, Craniax, Butterfly Effect, Demi Maria en Eimco. Tijdens Koningsdag op zaterdag 27 april staan op het podium: Steek d’n Draak, House of Rock, tribute-band Musest en Queen-tribute The Vipers.

Wat moet je doen om tickets te winnen? Luister zaterdag 13 april naar DMG Radio tussen 09.00 en 18.00 uur en wanneer je de King of my Castle Call hoort, ben de eerste die belt of een WhatsApp stuurt naar 0493-227227. De dj geeft je dan de keuze welke poort moet worden geopend. Afhankelijk van welke poort je kiest, win je twee tickets voor Koningsdag of de twee laatste tickets voor Koningsnacht.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG/Dannis van der Heiden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen