4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneWinkel van Van Deursen Bloemen verhuist naar Molenlaan in Deurne

Winkel van Van Deursen Bloemen verhuist naar Molenlaan in Deurne

De Fleurop-winkel van Van Deursen Bloemen gaat verhuizen naar de Molenlaan in Deurne. Eigenaren Anthony en René van Deursen melden dat het huidige pand aan de Veldstraat is verkocht.

“Medio oktober openen wij op de Molenlaan 1C naast Het Wijnhuis een geweldige, iets kleinere bloemenwinkel, maar met hetzelfde fantastische team en met dezelfde kwaliteit als jullie van ons gewend zijn”, zeggen Anthony en René. Tot het moment van de verhuizing blijft de bloemenwinkel geopend aan de Veldstraat.

Aldi
Op die plek wil het Duitse Aldi al vier jaar lang graag een supermarkt openen, maar dat stuitte op verzet van omwonenden die vrezen voor geluidsoverlast en een onveilige verkeerssituatie. Afgelopen dinsdag stonden tegenstanders van de Aldi-supermarkt voor de Raad van State in Den Haag om de komst van de winkel in de Veldstraat tegen te houden.

Daarbij maakte de advocaat van de Duitse supermarktgigant bekend dat er ook al een koopovereenkomst ligt voor het pand op Haageind 40, waar Aldi een parkeerplaats wil aanleggen voor de toekomstige supermarkt ernaast.

De omwonenden die de winkel willen tegenhouden, zeggen dat de gemeente Deurne in het verleden een vergunning heeft verleend omdat Aldi volgens hen toen beweerde al eigenaar te zijn van de grond voor de benodigde extra parkeerplaatsen. Dat is volgens de bezwaarmakers niet juist en daarom had de gemeente die vergunning in hun ogen nooit mogen verlenen. Of de komst van de Aldi-winkel aan de Veldstraat door mag gaan, beslist de Raad van State binnen enkele weken.

‘Kanjer van de Maand’
Van Deursen Bloemen is ook vaste sponsor van de actie ‘Kanjer van de Maand’ van DMG Radio. Daarbij wordt elke maand iemand in het zonnetje gezet die altijd klaar staat voor een ander. Die persoon krijgt een groot boeket bloemen ter waarde van 25 euro, dat beschikbaar wordt gesteld door Van Deursen Bloemen.

Ken je iemand die jij wilt bedanken voor alles wat hij of zij doet voor jou of iemand anders? Of een persoon die gewoon heel veel doet voor de gemeenschap en het ook wel eens verdient om eens een keer een aardigheidje te krijgen? Stuur dan zijn of haar naam en telefoonnummer naar kanjer@dmgdeurne.nl en wie weet wordt diegene, de ‘DMG Kanjer van de Maand’.

Deurne Draait Door
Elke laatste zaterdag van de maand om 11.15 uur wordt uit alle aanmeldingen één persoon geloot in het DMG-radioprogramma Deurne Draait Door. Na de bekendmaking van wie de ‘Kanjer van de Maand’ is geworden, gaat presentator Ivan van Oosterhout op weg om de enorme bos bloemen te bezorgen bij de gelukkige.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Lees ook:

Foto: Van Deursen Bloemen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen