20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneZelf op de smalle balk of deel uitmaken van menselijke toren bij...

Zelf op de smalle balk of deel uitmaken van menselijke toren bij open dag KDO Deurne

Gymnastiekvereniging KDO Deurne houdt zondag 24 september een open dag waarbij iedereen kennis kan maken met hun activiteiten, zoals Kleutergym, Kleuren Turnen, Wedstrijd Turnen, Acrogymnastiek, Seniorengym én Luchtacrobatiek.

Voor de open dag is een beweegplein ingericht met diverse toestellen en materialen. “Zo kun je zien wat er zoal wordt beoefend en kun je zelf eens over de smalle balk lopen of een menselijke toren maken”, zegt voorzitter Leo Cuijpers van KDO. De vereniging heeft ook een fotohoek ingericht waar je actiefoto’s kunt maken en kinderen krijgen de gelegenheid om een eigen turnpakje ontwerpen.

Zelf uitproberen
Bij de verschillende disciplines zijn trainers aanwezig om vragen van bezoekers te beantwoorden en diegenen te helpen die zelf één van de activiteiten wil uitproberen. Verder is er een informatiedesk waar je terecht kunt met vragen over het lidmaatschap, de verschillende disciplines en de lesroosters.

Pakjesmarkt
Tegelijkertijd met de open dag is er voor de leden van KDO Deurne een pakjesmarkt, waar ze een eigen trainings- of turnpak kunnen kopen of verkopen en waar je alles vindt dat met turnen en acrogym te maken heeft. Sportpunt Deurne is aanwezig met KDO-turnpakjes voor recreanten en KDO-trainingspakken, die ter plekke kunnen worden gepast en besteld. Verder biedt ook KV Leotards uit Meijel turn- en acropakjes aan.

De open dag van KDO Deurne vindt plaats op zondag 24 september van 15.00 tot 17.00 uur in de hal aan de Dr. Huub van Doorneweg 26 in Deurne.

Foto: KDO Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen