13.7 C
Deurne
maandag 25 september 2023
Home- DeurneZestienjarig zangtalent Isa van de Kerkhof uit Deurne maakt muzikale reis bij...

Zestienjarig zangtalent Isa van de Kerkhof uit Deurne maakt muzikale reis bij Museum De Wieger

Ze is pas 16 jaar oud, maar heeft toch al vele hoofdrollen vertolkt bij de uitvoeringen van dans/musical-school Mylagro in Deurne. Vrijdagavond 22 september treedt Isa van de Kerkhof op tijdens het open podium in het Groot Atelier van Museum De Wieger.

Ze neemt het publiek mee op een muzikale reis door verschillende genres zoals theatermuziek, soul, disco en pop. Het optreden verzorgt Isa samen met haar ‘friends’, bestaande uit medestudenten van de MBO Theaterschool Brabant in Tilburg tot een aantal oude rotten in het vak.

Naast haar opleiding en lessen en optredens bij Mylagro, werkt het jonge Deurnese zangtalent ook bij het entertainment-team van Centerparcs De Kempervennen in Valkenswaard, waar ze op het podium de gasten vermaakt met haar stem.

Het open podium met Isa & Friends vindt plaats op vrijdag 22 september in Museum De Wieger aan de Oude Liesselseweg 29 in Deurne en begint om 20.00 uur. De entree is 5 euro en reserveren is gewenst. Dit kan via https://www.ticketview.nl/shop/dewieger.

Foto: Wendy van der Wallen

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen