7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneZoekactie van politie in Heiakker Deurne leidt tot aanhouding van man in...

Zoekactie van politie in Heiakker Deurne leidt tot aanhouding van man in Helmond

De zoekactie van de politie die zondagavond plaatsvond in een aantal straten van de wijk Heiakker in Deurne heeft geleid tot de aanhouding van een man in de Veluwehof in Helmond. De 23-jarige verdachte zit vast voor onderzoek vanwege het doen van ‘zorgwekkende uitspraken’. Volgens het ED zou hij hierbij hebben gedreigd met een vuurwapen.

Rond 19.30 uur was de politie met meerdere voertuigen en agenten met zware kogelwerende vesten aanwezig in straten als de Kolgans, Korhoender, Kraanvogel en Fitissingel. Voorbijgangers zeggen ook politie in burger te hebben gezien en hadden het vermoeden dat het om een zoekactie ging omdat de omgeving door agenten met schijnwerpers werd uitgelicht.

Nadat de politie rond 20.30 uur uit de Heiakker was verdwenen, werd even na 22.00 uur een inval gedaan in een woning aan de Veluwehof in de Helmondse wijk Rijpelberg. Daarbij waren twee politieauto’s en een motoragent aanwezig en werden ook kogelvrije vesten gedragen. In de woning werd de man aangehouden, die eerder in Deurne ‘zorgwekkende uitspraken’ zou hebben gedaan.

De politieactie die zaterdagavond in de wijk Heiakker in Deurne plaatsvond, staat volgens de politie los van wat er zondagavond is gebeurd.

Foto’s: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen