26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneZomerse muziekavonden op vier vrijdagen in augustus bij Cultuurcentrum Deurne

Zomerse muziekavonden op vier vrijdagen in augustus bij Cultuurcentrum Deurne

Tijdens de maand augustus kun je op vier vrijdagavonden genieten van livemuziek tijdens Friday Night Live bij het Cultuurcentrum in Deurne. Vier artiesten vermaken het publiek dat ondertussen kan genieten van een drankje in zomerse sferen.

Daan Wolfs is de eerste muzikant die zijn opwachting maakt bij de zomerse muziekavonden van het CCD op vrijdag 5 augustus. Hij staat ook wel bekend als de man die alles kan. Hij is zanger, pianist, gitarist, producer, componist, entertainer, songwriter en muziekcoach.

Wallpaper
Op vrijdag 12 augustus treedt het trio Wallpaper op bestaande uit Hans Wilbers op drums, Henk van Hemert op basgitaar en Toon van der Aa op akoestische gitaar. “We zingen alle drie met vaak meerstemmige zang. Toon en ik nemen de leadzang voor onze rekening en Henk pakt de hoogste stemmetjes erbij. Een heel mooi gezelschap denk ik.”

‘Laid back’
Het genre muziek dat de drie mannen spelen, bestaat uit nummers voor een breed publiek. Wilbers legt uit: “De naam van de band zegt het al een beetje. Wallpaper, het is een beetje achtergrondmuziek, easy listening en laid back nummers. Toch wel bekende populaire nummers in een akoestisch jasje. Bijvoorbeeld zelfs een nummer van de Foo Fighters maar dan in een rustig setting maar ook muziek van Tom Petty, Snow Patrol, David Bowie en zelfs van Paul Carrack die niet zo vaak word gecovered.”

Kippenvel
Nienke Wijnhoven is geen onbekende bij het Cultuurcentrum. Tijdens de preview-avond zong ze de sterren van de hemel en samen met haar pianist komt ze tijdens Friday Night Live op vrijdag 19 augustus opnieuw iedereen kippenvel bezorgen.

DMG Radio
Blending Vocals is een duo bestaande uit Hannah Bekkering en Sem Rooijakkers die eerder regelmatig waren te horen bij DMG Radio en tijdens FriDMGLive. Samen brengen ze op vrijdag 26 augustus akoestische nummers in uiteenlopende populaire genres.

De optredens van Friday Night Live beginnen om 20:00 uur en vinden plaats op het terras voor het Cultuurcentrum. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een plek binnen in het CCD. De toegang bij alle vrijdagavonden is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen