17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneZonnig weer zorgt voor veel bezoekers en volle terrassen bij viering Koningsdag...

Zonnig weer zorgt voor veel bezoekers en volle terrassen bij viering Koningsdag in Deurne

Onder een stralende zon liepen woensdagmiddag de terrassen en straten in het centrum van Deurne al snel vol met honderden met mensen die de festiviteiten op Koningsdag niet willen missen.

Het mooie weer helpt vandaag natuurlijk ook mee, maar het is vooral dat de inwoners van Deurne er na twee jaar echt weer aan toe zijn om eens een echte Koningsdag te kunnen vieren.

Oranjesfeer
Overal waar je in het centrum komt, is wel iets te doen en is er een vrolijke en feestelijke sfeer. Van de Markt waar eerst leerlingen van Muziekschool Musicas optraden en later de Cats Tribute Band ‘Cats in the House’ tot de slingermarkt en de vele speelactiviteiten voor kinderen die verspreid over het centrum staan opgesteld, op elke plek proef je de echte Oranjesfeer weer.

Scouting
Ook de traditionele Slingermarkt is er na twee jaar weer van afwezigheid weer. Hierbij kunnen particulieren spullen te koop aanbieden in verschillende kraampjes maar mogen ook verenigingen zich presenteren zoals onder meer Scouting Deurne die groots heeft uitgepakt met een kraam en allerlei activiteiten.

Het zonnige weer tijdens Koningsdag zorgt ook voor grote drukte bij de IJssalon op de Markt waar nu al een lang wachtrij staat.

Foto’s: Ivan van Oosterhout

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen