16.1 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneZorgboog informeert leden met interactieve theatervoorstelling ‘Zaken van morgen’

Zorgboog informeert leden met interactieve theatervoorstelling ‘Zaken van morgen’

Hoe houd je regie over je eigen leven, wat zijn je (woon)wensen en wat heb je nodig om gelukkig oud te worden? Het zijn een paar van de vragen die behandeld worden in een interactieve theatervoorstelling door Theatergroep Helder Theater in samenwerking met en in opdracht van Zorgboogextra.

De organisatie houdt op drie locaties in de Peelregio de interactieve bijeenkomsten. Eerder werd de voorstelling ‘Zaken van morgen’ opgevoerd in Helmond en de Mortel en donderdag 13 oktober kunnen leden van Zorgboogextra gratis het theaterstuk in ‘t Hofke van Marijke in Deurne bijwonen. Alle voorgaande avonden en ook die van morgen zijn inmiddels uitverkocht.

Nu zorgen voor later
“Wij doen dit omdat wij denken dat het belangrijk is dat we nú met elkaar in gesprek gaan over later”, meldt Zorgboogextra. De organisatie wil mensen bewust maken dat het nu de tijd is om te zorgen dat dingen later goed geregeld zijn.

19.000 leden
Zorgboogextra is ontstaan uit de vroegere kruisvereniging en is de moderne variant daarvan met ongeveer 19.000 leden in de Peelregio. “Wij willen onze leden stimuleren gezonder en actiever te leven. Dat doen we door ons niet alleen te richten op een gezonde leefwijze. Wij denken dat het net zo belangrijk is om lekker in je vel te zitten en sociale contacten te hebben”, geeft Zorgboogextra aan.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen