14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- LiesselZorgtuin D’n Hof Liessel viert vijfjarig bestaan met feestelijke ontmoetingsdag

Zorgtuin D’n Hof Liessel viert vijfjarig bestaan met feestelijke ontmoetingsdag

Al vijf jaar bieden ze bij Zorgtuin D’n Hof in Liessel hulp aan kwetsbare ouderen maar ook aan de mantelzorgers ervan. Dat wordt gevierd met een ontmoetingsdag op zondag 22 mei waarbij iedereen een kijkje kan komen nemen bij het kleinschalig zorgproject in Liessel.

Je kunt die dag rondkijken in de huiskamer en de tuin van D’n Hof en kennismaken met de dieren of een partijtje jeu de boules spelen. Verder wordt er een djembé-workshop gegeven door Franco die is verbonden aan stichting Together4Gambia.

DuoFietsen
Er wordt tijdens de ontmoetingsdag gezongen en gedanst onder begeleiding van muziek gespeeld door Jan en Toos en je kunt kennis maken met Stichting DuoFietsen Deurne. Bij het zorgcentrum staat zondag ook een productenkraam van D’n Hof met eigengemaakte spullen en lekkers.

Mantelzorger
Bij Zorgtuin D’n Hof kunnen ouderen terecht die zijn vastgelopen in hun eigen thuissituatie en behoefte hebben aan ondersteuning bij de invulling van het dagelijkse leven. “Wij bieden vijf dagen per week dagbesteding voor kwetsbare ouderen. Deze is afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden en interesses van de bezoeker. Wij willen er ook aan bijdragen dat de mantelzorger even aan zichzelf toekomt”, geeft de organisatie aan.

De ontmoetingsdag bij D’n Hof op zondag 22 mei begint 11.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Je vindt de zorgtuin aan de Leenselweg 3A in Liessel. Meer informatie vind je op de website van Zorgtuin D’n Hof.

Foto: Zorgtuin D’n Hof

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen