8.5 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- ZeilbergZSV huldigt 39 jubilarissen en benoemt twee nieuwe bestuursleden

ZSV huldigt 39 jubilarissen en benoemt twee nieuwe bestuursleden

Bij ZSV zijn afgelopen vrijdag tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering maar liefst 39 jubilarissen gehuldigd. Ook werden Ilse Kroezen en Britt Veldpaus als nieuwe bestuursleden benoemd en werd afscheid genomen van penningmeester John van Moorsel.

“Met de komst van Britt en Ilse is het bestuur van ZSV weer op volle kracht en met drie vrouwen en twee mannen in de leeftijdscategorieën twintiger, dertiger, veertiger en vijftiger is er een divers bestuur dat een mooie afspiegeling vormt van de club”, meldt het Zeilbergse voetbalteam.

Trots
Tijdens de vergadering werd onder andere stilgestaan bij alles wat door de grote groep ZSV-vrijwilligers wordt gedaan. “Iets waar de vereniging trots op is en wat ZSV ook kenmerkt. Er is veel betrokkenheid bij de leden”, aldus ZSV. Vrijdag werden de 12 ½-, 25-, 40-, 50- en 60-jarige jubilarissen in het zonnetje gezet met een persoonlijk woord van de bestuursleden.

Wat opvalt is het grote aantal jubilarissen bij de club, die volgens ZSV allemaal zeer betrokken zijn bij het voetbalteam: “Dit tekent de verbondenheid bij ZSV. Ook na actieve voetbal- of in het verleden korfbal-carrières blijven veel leden de club en alle gezelligheid rondom het voetbal trouw.”

Jubilarissen
Jan Verlijsdonk, Ton Munsters, Huub Maas en Hennie van Bommel zijn maar liefst 60 jaar lid van ZSV en kregen uit handen van voorzitter Theo Manders de bij dit diamanten jubileum horende attenties. Gouden jubilarissen Jan Kessels, Sjaak Krebbers en Louis Litjens werden gehuldigd voor vijftig jaar lidmaatschap.

Petra Elbers, Ine Knapen en Ans van der Steijn werden 40 jaar geleden, bij de start van het vrouwenvoetbal bij ZSV lid. Tjerk Aarts en Rob van Bree vierden ook hun 40-jarig lidmaatschap. Ilse Kroezen, Nelly van Toer, Sten van Bree, Michel de Corte, Toon Elbers, Bram van Houts, Arno van Zeelandt en Niels van Zeelandt werden gehuldigd omdat ze 25 jaar lid zijn van ZSV.

Twaalf en een half jaar lid zijn: Ingrid van Bommel, Jesse van Bree, Isa Gorts, Nick Gorts, Mark van Hamersveld, Anne Hikspoors, Bas Jacobs, Tijn Jacobs, Ray Maandag, Kjell Maas, Jort Manders, Daan van Gog, Minke Swiggers, Thijs Meulendijks, Mathieu van de Mortel, Maurice van de Mortel, Marijn van Schelven, Leon Thijs en Rick Wiersema.

Foto’s: ZSV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen