13.3 C
Deurne
dinsdag 30 april 2024
Home- DeurneKoningsdag in Deurne vol activiteiten

Koningsdag in Deurne vol activiteiten

Morgen is het zover: Koningsdag! In dit overzicht vind je alle activiteiten in de gemeente Deurne tijdens deze feestdag.

Op de 52e verjaardag van onze Koning is er genoeg te doen in Deurne, maar ook in de omliggende dorpen. Verschillende verenigingen slaan de handen in een en verzorgen allerlei verschillende activiteiten voor jong en oud.

Deurne
Koningsdag in Deurne staat in het teken van muziek, sport, spel, de slingermarkt, vele activiteiten, workshops, terrassen en een Food Truck Event. Ook wij van DMG zullen aanwezig zijn en waarbij DMG Radio een deel van de programmering verzorgd. Daarnaast presenteren wij u verschillende artiesten. Vanaf 12.00 uur bent u bij ons van harte welkom op het Martinetplein. In het gehele centrum is een tal aan activiteiten te doen voor een door Deurne. Alle wijken en buurten zijn van de partij om er samen een feestje van te maken. Meer over Koningsdag in Deurne vind je hier.

Liessel
Om 13.00 uur start het programma onder het motto ‘Kroningsdag’. In Gemeenschapshuis De Kastanje worden verschillende optredens en clinics verzorgd door Liesselse verenigingen en vrijwilligers. Er zijn zowel binnen- als buitenactiviteiten. Voor de kinderen zijn er verschillende spellen waaronder een stormbaan. Het hoofdspel is een surfplak met als uitdaging: wie kan er het langs blijven staan? Wie wordt gekroond als Koning of Koningin? De prijsuitreiking hiervan en van de kleurplatenwedstrijden start om 17.00 uur waarna de DJ’s en De Bent de avond eindigen.

Vlierden
In Vlierden wordt naast de 52e verjaardag van de Koning, ook de verjaardag van de molen Johanna-Elisabeth gevierd. De molen staat er sinds 1844 wat hem 175 jaar oud maakt. Hierom organiseert de Oranjevereniging Vlierden bij de molen. De organisatie had tal van activiteiten in de agenda staan, maar vanwege het tegenvallende weer dat opkomst is, gaan verschillende activiteiten niet door. Wel gaat het officiële gedeelte door. Vanaf 10.00 uur start het programma bij de molen.

Foto: archiefbeeld Koningsdag 2017

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen