17.3 C
Deurne
maandag 23 september 2024
TOP-BANNER-ANIM-3-SEC
Home- Deurne Top van internationale springruiterwereld én barbecue-experts ontmoeten elkaar in Deurne

[VIDEO] Top van internationale springruiterwereld én barbecue-experts ontmoeten elkaar in Deurne

Vijf dagen lang waren alle ogen in de paardensportwereld weer gericht op Deurne vanwege de prestigieuze internationale springwedstrijd CSI bij Green Valley Estate, waarvan de Grand Prix op zondag werd gewonnen door Ignacio Maurien met Mesquidam PS. Maar tegelijkertijd kwamen er diezelfde dag ook barbecue-experts vanuit de hele wereld samen op het terrein aan de Bruggenseweg in Deurne voor de wedstrijd van de Kansas City Barbecue Society (KCBS).

Voor de bezoekers van Green Valley Estate viel er afgelopen dagen van alles te beleven, voor zowel paardensportliefhebbers als lekkerbekken. Bij de jaarlijkse BBQ-wedstrijd werd door verschillende teams gestreden in vier categorieën: kip, ribs, pork, en brisket.

Tekst gaat verder onder de video.

Naast de barbecue-experts en de professionele springruiters was er op zondagochtend aandacht voor jong talent tijdens het SoSo Bixie Plus Event, waarbij kinderen van 4 tot 12 jaar kennis konden maken met de ponysport. Zaterdagavond gaf het Trickriding Team The Future Guys met speciaal getrainde westernpaarden een show waarbij ze diverse acrobatische trucs uitvoerden.

Foto/video: Ivan van Oosterhout

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen