17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneAandeelhouders Ebusco akkoord met alle voorgenomen besluiten

Aandeelhouders Ebusco akkoord met alle voorgenomen besluiten

Tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van Ebusco zijn dinsdag alle geagendeerde besluiten aangenomen. Dit maakte de Deurnese busfabrikant woensdag bekend.

Naast vaststelling van de jaarrekening 2023 en het verlenen van decharge aan de leden en voormalige leden van de Raad van Commissarissen en Raad van Bestuur, hebben de aandeelhouders het besluit over het bezoldigingsbeleid geaccordeerd. Ook werd de machtiging met betrekking tot inkoop van eigen aandelen en de delegatie van de bevoegdheid tot uitgifte van aandelen en de uitsluiting of beperking van het voorkeursrecht aangenomen.

Voor de samenstelling van het Management Board is Roald Dogge benoemd als lid bij Ebusco. Vanaf 1 juni zal hij in dienst treden als COO (Chief Operating Officer) voor een periode van vier jaar. Roelf de Boer is herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen voor een extra jaar. Zijn herbenoeming van één jaar verlengt het lidmaatschap van De Boer tot een totaal van meer dan drie en een half jaar.

Ook Jeroen Drost is herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen voor een tweede termijn van vier jaar. Hiermee verlengt Drost het lidmaatschap tot in totaal meer dan zeven en een half jaar. Daarnaast is ook Carin Gorter herbenoemd als lid van de Raad van Commissarissen voor een tweede termijn van vier jaar. Met deze herbenoeming verlengt ze het lidmaatschap tot een totaal van meer dan zeven en een half jaar.

Ebusco meldt dat de Raad van Commissarissen met deze herbenoemingen haar continuïteit versterkt. De stemresultaten worden binnen vijf werkdagen op de investor-website van Ebusco geplaatst. De concept-notulen van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders komen binnen drie maanden op de website van de onderneming te staan.

Foto: Ebusco

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen