16.2 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

De amateurvoetbalclubs uit de gemeente Deurne hebben afgelopen weekend weer gespeeld, met als bijzonder hoogtepunt een doelpuntenfestijn voor ZSV tegen FC Eindhoven/av. Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden.

1e klasse F
Deurne – Volharding (2-1) lees het volledige wedstrijdverslag hier
De blauwwitten hadden zondag veel overwicht , veel ‘expected goals’, maar behaalden toch slechts een marginale, maar op zich verdiende 2-1 overwinning en drie punten. Komende zondag mogen de spelers van SV Deurne afreizen naar Nuth. Daar vindt om 14.30 uur het duel tegen RKSV Minor plaats op Sportpark De Kollenberg. De Limburgse ploeg staat op dit moment op de elfde plek in de ranglijst, SV Deurne op plaats zes.

2e klasse D
FC Eindhoven/av – ZSV (2-11)
De Eindhovense thuisclub werd zondag volledig afgedroogd door ZSV. Eén groot doelpuntenfestijn voor de geelzwarten en meteen de vierde overwinning op een rij. FC Eindhoven staat na het treffen met de Zeilbergers vastgenageld op de laatste plek in de stand, ZSV bezet nu de zevende plaats in de ranglijst. Zondag voor ZSV een thuiswedstrijd tegen de nummer 4; Reusel Sport/CoTrans.

4e klasse E
Liessel – RKMSV (2-2)
De Liesselse sploeg speelde afgelopen weekend een thuiswedstrijd tegen RKMSV uit Meijel. Op Sportpark De Smeltkroes werd door scheidsrechter Jordi van Orsouw afgefloten met een eindstand van 2-2 op het scorebord. Komende zondag staat voor RKVV Liessel de lokale derby met Neerkandia op het programma. Om 12.00 uur wordt op Sportpark de Moostdijk het startsein voor de wedstrijd gegeven door scheidsrechter Julius van ’t Hof.

4e klasse E
FC Oda – Neerkandia (5-1)
Waar Neerkandia tegen SVSH vorig weekend nog won met 3-2 en de vijfde overwinning op een rij wist binnen te slepen, had het afgelopen zondag op Sportpark De Bosakker in Weert een zware dobber aan FC Oda. Het Neerkantse vaandelteam wist dankzij Jannes van Horen tenminste nog één doelpunt binnen te slepen, maar de tegenstander lukte het in totaal vijf keer om het net van Neerkandia te vinden. Komende zondag thuis de derby tegen Liessel.

4e klasse G
MVC – SPV (1-2)
Winst voor SPV tegen MVC in De Mortel. De Vlierdenaren ging na het fluitsignaal van scheidsrechter Theo Straatman naar huis met een 1-2 overwinning op zak. Komende zondag speelt SPV thuis tegen ASV’33 uit Aarle-Rixtel, de nummer 3 van de ranglijst. De wedstrijd begint om 14.00 uur op Sportpark Hoge Zijde in Vlierden en staat onder leiding van Jordi van Orsouw.

5e klasse C
Bieslo – SJVV (3-2)
Het zat niet mee voor het team uit de St. Jozefparochie zondag. In het Limburgse Beesel werd met 3-2 verloren van Bieslo. Dat staat nu op plaats 7, terwijl SJVV de vierde plek inneemt. De roodwitten spelen komende zondag thuis tegen VVV’03 dat afgelopen weekend met 5-2 van Koningslust verloor. De wedstrijd op Sportpark De Dreef begint om 14.30 uur

6e klasse 18
Koningslust 3 – SV Helenaveen Griendstveen 1 (3-0)
Na een 6-0 zege van SV Helenaveen Griendstveen op Panningen 5 vorig weekend, was de sfeer afgelopen zondag iets minder feestelijk. Koningslust 3 bleek te sterk en won met 3-0 van SV Helenaveen Griendstveen. Komende zondag speelt de ploeg opnieuw uit, maar deze keer in Weert tegen SV Laar 5. De wedstrijd start om 10.00 uur en wordt geleid door scheidsrechter Leo Haex.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen