14.6 C
Deurne
maandag 20 mei 2024
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Van de amateurvoetbalclubs uit de gemeente Deurne speelden afgelopen weekend alleen SV Deurne en ZSV. De andere ploegen sloegen een weekend over. De meeste clubs hebben hun eerstvolgende wedstrijd pas op zondag 12 mei. Alleen SV Helenaveen Griendtsveen 1 speelt al eerder een inhaalwedstrijd op dinsdagavond 7 mei. ZSV heeft zelfs geen voetbal op het programma staan tot Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden en de komende duels.

1e klasse F
SV Deurne – SV Valkenswaard (3-3) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Een overwinning was uiteraard welkom geweest voor de blauwwitten, maar zou zeker op basis van de tweede helft te veel van het goede zijn geweest na deze boeiende en enerverende wedstrijd. Het duel tegen de kampioenskandidaat eindigde zondag op Sportpark Kranenmortel in een gelijkspel: 3-3.

Op zondag 12 mei speelt het Deurnese vaandelteam uit tegen hekkensluiter SV Someren om 14.30 uur op veld 3 van Sportpark De Potacker in Someren. De Somerense ploeg zal dan vechten voor haar laatste kans om rechtstreekse degradatie te ontlopen. Ook SV Deurne heeft de punten nog nodig om zeker te zijn van het ontlopen van de nacompetitie.

2e klasse D
VV De Valk – ZSV (2-0) lees het volledige wedstrijdverslag hier
ZSV miste in Valkenswaard vaste doelman Leon Thijs, maar die kende in de persoon van Ward Driessens een prima vervanger. Een zwaar tegenvallend De Valk pakte zondag desondanks effectief drie punten met de 2-0 overwinning in eigen huis en lijkt fluitend richting het kampioenschap te kunnen gaan. ZSV gaat nog enkele zware potjes tegemoet, waaruit echt nog punten gepeurd moeten worden om de nacompetitie te ontlopen.

Het Zeilbergse team heeft komende twee weekenden rust. Pas op maandag 20 mei komt de ploeg weer in actie. Op Tweede Pinksterdag wordt dan gespeeld op Sportpark ’t Root tegen NWC Asten dat zesde staat op de ranglijst met 29 punten uit 21 gespeelde wedstrijden. De Zeilbergse ploeg staat nu achtste met ook 29 punten, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan het Astense team.

4e klasse E
Neerkandia – DFO’20 (nog niet gespeeld)
Neerkandia speelde dit weekend niet en heeft ook komend weekend geen wedstrijd op het programma staan vanwege de viering van Bevrijdingsdag op zondag 5 mei. De eerstvolgende wedstrijd voor de Neerkantse ploeg is op zondag 12 mei. Het speelt dan thuis op Sportpark de Moostdijk tegen de nummer 9 in het klassement: DFO’20 uit Kelpen-oler. Neerkandia bezet op dit moment met 34 punten uit 20 wedstrijden plaats 4.

4e klasse E
VV Maarheze – Liessel (nog niet gespeeld)
Ook Liessel heeft twee weekenden vrijaf en staat weer op het gras op zondag 12 mei. Voor Liessel gaat de reis dan richting Maarheeze. Daar staat het Liesselse team een geduchte tegenstander te wachten; VV Maarheeze staat namelijk op dit moment op de tweede plek van de ranglijst. RKSV Liessel bezet de vijfde plaats. De wedstrijd op Sportpark De Romrijten begint 12 mei om 14.30 uur.

4e klasse G
SPV – Mifano (nog niet gespeeld)
Voor het Vlierdense vaandelteam komt de eerstvolgende wedstrijd net als voor de andere vierde klassers pas op zondag 12 mei. SPV speelt dan thuis tegen de nummer 6 uit de 4e klasse G: Mifano. De Mierlose ploeg heeft 25 punten uit 20 wedstrijden. Het team uit Vlierden heeft net zoveel wedstrijden gespeeld en behaalde daarin 23 punten. Het staat daarmee momenteel achtste op de ranglijst.

5e klasse C
Sportclub Leeuwen – SJVV (nog niet gespeeld)
Ook SJVV treedt pas op zondag 12 mei weer aan en speelt dan uit tegen Sportclub Leeuwen. Op Sportpark Loyveldweg in Roermond wordt die dag om 14.30 uur het startsein gegeven voor het duel tegen de nummer 1 van dit moment in de 5e klasse C. Sportclub Leeuwen behaalde die positie dankzij 51 punten uit 20 duels. SJVV staat met 36 punten uit 20 wedstrijden vierde.

6e klasse 18
SV Laar 5 – SV Helenaveen Griendtsveen 1 (nog niet gespeeld)
SV Helenaveen Griendtsveen is de enige ploeg die al eerder speelt dan zondag 12 mei. Het team heeft nog een inhaalwedstrijd te spelen tegen SV Laar 5. Het duel tegen het Weertse team stond eigenlijk op het programma voor zondagochtend 21 april, maar werd toen afgelast en verplaatst naar dinsdagavond 7 mei. De wedstrijd gaat die dag op Sportpark Laarderveld onder leiding van scheidsrechter Leo Haex van start om 20.00 uur.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen