12.5 C
Deurne
donderdag 23 mei 2024
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

De amateurvoetbalclubs uit de gemeente Deurne hebben afgelopen weekend gespeeld met zeer uiteenlopende resultaten. Grote vreugde bij SPV in Vlierden, dat overtuigend won met 5-0 en juist een minder vrolijke stemming bij SJVV en SV Helenaveen Griendtsveen waar de vaandelteams met respectievelijk 4-0 en 3-0 verloren. Ook SV Deurne wist niet te winnen van notabene kandidaat-degradant SV Someren.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden en de komende duels.

1e klasse F
SV Someren – SV Deurne (2-1) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Het elftal van SV Someren vocht zondag voor de laatste strohalm om rechtstreekse degradatie te ontlopen en troefde de blauwwitten op alle fronten af. Gevolg; een terechte 2-1 nederlaag voor de mannen van Frank Teeuwen op veld 3 van Sportpark De Potacker in Someren.

SV Deurne heeft volgende week haar laatste wedstrijd, thuis tegen Limburgia. De ploeg zal nog flink aan de bak moeten om het gat van 4 punten in stand te houden en daarmee niet meer afhankelijk te zijn van de uitslagen bij Chevremont en Minor op de laatste speeldag van de competitie als SV Deurne zelf niet meer in actie komt.

2e klasse D
NWC – ZSV (nog niet gespeeld)
ZSV had dit weekend zelf geen competitievoetbal op het programma staan en komt op Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei pas weer in actie. Dan wordt om 14.30 uur op Sportpark ’t Root in Asten gespeeld tegen NWC, dat afgelopen weekend met 2-1 verloor van Geldrop. Het duel tussen de nummers 6 en 7 van de ranglijst van de 2e klasse D wordt geleid door scheidsrechter Michel van de Luitgaarden.

4e klasse E
Neerkandia – DFO’20 (1-0)
Winst in de thuiswedstrijd op Sportpark de Moostdijk voor Neerkandia tegen DFO’20 uit Kelpen-oler. Met een doelpunt van Thijs Bellemakers werd het 1-0 voor de Neerkantse ploeg. Op Tweede Pinksterdag steekt het team de provinciegrens over voor een bezoekje bij RKMSV in Meijel. Om 14.30 uur start het duel op Sportpark De Starte onder leiding van arbiter Cai Meisen.

4e klasse E
VV Maarheze – RKSV Liessel (1-1)
Weer geen winst voor het Liesselse team, maar een gelijkspel tegen de geduchte tegenstander VV Maarheeze. De wedstrijd op Sportpark De Romrijten eindigde in 1-1. Voor RKSV Liessel staat op Tweede Pinksterdag een thuisduel op het programma tegen RKSVO uit Ospel, dat afgelopen zondag met 4-2 van RKMSV won en de bovenste plek in de ranglijst bezet van de 4e klasse E. De wedstrijd op Sportpark De Smeltkroes start maandag om 14.30 uur.

4e klasse G
SPV – Mifano (5-0)
Een uitgelaten sfeer na de thuiswedstrijd van SPV tegen Mifano uit Mierlo. Nadat scheidsrechter Marc Bloemen het eindsignaal blies op Sportpark Hoge Zijde stond er een overtuigende 5-0 op het scorebord. Daarmee staat het Vlierdense vaandelteam nu op de zevende plek in de stand van de 4e klasse G. Op Tweede Pinksterdag gaat de reis voor SPV naar Sportpark de Rijpel in Helmond, waar ze om 14.30 uur de nummer 6 van de ranglijst treffen.

5e klasse C
Sportclub Leeuwen – SJVV (4-0) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Sportclub Leeuwen uit Roermond bleek zondag een maatje te groot voor SJVV. Op het Limburgse Sportpark Loyveldweg ging de club uit de St. Jozefparochie onderuit met 4-0 tegen de nummer 1in de 5e klasse C. SJVV staat op dit moment op de vierde plek en speelt Tweede Pinksterdag thuis tegen RKDSO dat nu tiende staat. De wedstrijd op Sportpark De Dreef wordt komende maandag geleid door scheidsrechter Reinier Verweij en begint om 14.30 uur.

6e klasse 18
RKSVO 5 – SV Helenaveen Griendtsveen 1 (3-0)
De ploeg van SV Helenaveen Griendtsveen speelde zondag op Sportpark De Houwakker in Ospel tegen RKSVO 5 en moest drie tegendoelpunten incasseren, zonder er zelf iets tegenover te kunnen zetten. Ook op Tweede Pinksterdag staat er voor SV Helenaveen Griendtsveen om 11.00 uur een flinke kluif op het programma. Dan wordt er thuis op Sportpark De Stikker de derby gespeeld tegen de nummer 1 van de 6e klasse 18: Neerkandia 2.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen