18.7 C
Deurne
zaterdag 18 mei 2024
Home- DeurneAlle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Alle uitslagen amateurvoetbal gemeente Deurne; bekijk hier hoe jouw club heeft gespeeld

Op veel van de amateurvoetbalvelden in de gemeente Deurne rolde de bal afgelopen weekend weer en voor de verandering eens onder zeer aangename weersomstandigheden. Bijna alle clubs speelden een thuiswedstrijd, behalve RKSV Liessel dat eerst een reisje richting Kelpen-Oler moest uitzitten en de ploeg van SV Deurne die ongeveer 100 kilometer moest afleggen naar Bocholtz.

Bekijk in dit overzicht alle uitslagen van de gespeelde amateurwedstrijden van de voetbalclubs in gemeente Deurne.

1e klasse F
Sportclub ’25 – Deurne (3-1) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Het team van Sportclub’25 uit Bocholtz profiteerde thuis optimaal van enkele Deurnese fouten, waar de blauwwitten verzuimden de vele gecreëerde kansen om te zetten in doelpunten. Eindstand: 3-1. Komende zondag speelt SV Deurne thuis tegen Volharding. De wedstrijd tegen de ploeg uit Vierlingsbeek start op Sportpark Kranenmortel om 14.30 uur. Leiding van de wedstrijd is in handen van Maik Opsteen.

2e klasse D
ZSV – Brabantia (3-0) lees het volledige wedstrijdverslag hier
Winst voor de geelzwarten, maar wel ondanks een potje slordig voetbal. Geluk dus voor de Zeilbergers dat de Eindhovenaren niet voldoende tegengas wisten te geven. Zondag voor ZSV opnieuw een wedstrijd tegen een team uit de lichtstad. Op Sportpark Genneperparken treffen ze dan FC Eindhoven/av

4e klasse E
DFO ’20 – Liessel (3-1)
RKSV Liessel speelde afgelopen weekend uit tegen DFO ’20. Op Sportpark ’t Ven in Kelpen-Oler verloor de Liesselse ploeg met 3-1. Komende zondag komt RKMSV Meijel op bezoek op Sportpark De Smeltkroes. De wedstrijd tussen Liessel en de Limburgers begint om 12.30 uur en wordt geleid door Jordi van Orsouw.

4e klasse E
Neerkandia – SVSH (3-2)
Een thuiswedstrijd voor Neerkandia afgelopen weekend waarin ze de vijfde overwinning op een rij wisten binnen te slepen, deze keer tegen het Somerense SVSH. Het Neerkantse vaandelteam won met 3-2. Komende zondag gaat de reis voor Neerkandia naar Weert waar ze om 14.30 uur op Sportpark De Bosakker FC Oda treffen.

4e klasse G
SPV – ELI (0-2)
Onder leiding van scheidsrechter Theo Smits ging SPV de thuiswedstrijd aan tegen ELI. De Vlierdenaren verloren met 0-2 van de ploeg uit Lieshout. SPV speelt komende zondag tegen MVC in De Mortel, de wedstrijd begint om 14.00 uur.

5e klasse C
SJVV – Koningslust (2-0)
Het eerste van SJVV deed goede zaken tegen Koningslust. Het team uit de St. Jozefparochie won met 2-0. Met nog vier ronden te spelen, staat SJVV nu op de vierde plaats. Volgende wedstrijd voor de roodwitten is komende zondag om 14.30 uur in Beesel tegen Bieslo. Scheidsrechter is Peter Berben.

6e klasse 18
SV Helenaveen Griendstveen 1 – Panningen 5 (6-0)
Een verjongd SV Helenaveen Griendstveen wist zondag het net van tegenstander Panningen 5 maar liefst zes keer te vinden. Enige weerstand van de Limburgers ontbrak, waardoor de wedstrijd eindigde met 6-0 op het scorebord. SV Helenaveen Griendstveen speelt komende zondag om 9.45 uur uit tegen Koningslust 3.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen