23 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneBelangstellenden nemen kijkje bij nieuwe sportschool IMFORCE van Piet Kuijpers

Belangstellenden nemen kijkje bij nieuwe sportschool IMFORCE van Piet Kuijpers

Verschillende mensen die benieuwd waren naar de nieuwe sportschool van Piet Kuijpers kwamen zaterdag een kijkje nemen bij de open dag van IMFORCE aan de Dr. Huub van Doorneweg in Deurne. Op de kersverse locatie zijn ruimten voor personal training, small group training en er is een grote hal waar Kuijpers onder meer een officiële CrossFitbox heeft.

De sportschool die eerst Kuijpers Personal Training heette, is afgelopen weken verhuisd van de Felix Timmermansstraat naar de nieuwe plek, die volgens Piet perfect aansluit op de ideeën die hij heeft voor zijn bedrijf. “We hebben daar nu een paar weken met onze leden proefgedraaid. Zij zijn gelukkig net zo enthousiast als wij.”

CrossFitbox
Kuijpers is er trots op dat hij bij IMFORCE de allereerste CrossFitbox in Deurne heeft. “Het is een fitnessvorm die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één training en is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Je werkt zowel aan kracht als conditie. Superafwisselend en geschikt voor iedereen”, legt Piet Kuijpers uit.

De ondernemer was de oude ruimte, maar ook de oude naam ontgroeid: “Toen ik nog in mijn eentje werkte, was er niks mis met ‘Kuijpers Personal Training’. Maar ondertussen ben ik niet meer alleen en heb ik personeel, dus lag ook een nieuwe naam voor de hand. In het nieuwe logo van IMFORCE zie je een berenklauw die verwijst naar mijn verleden als militair bij de Charlie ‘Beren’ Compagnie.” Kuijpers vertelt dat de nieuwe naam IMFORCE een combinatie is van de Engelse woorden ‘Improve’ en ‘Force’.

Lees ook: Nieuwe naam en locatie voor Kuijpers Personal Training; ‘Gegroeid van bijbaantje tot serieuze business’

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen