13.3 C
Deurne
dinsdag 21 mei 2024
Home- LiesselBerry Toonen bij Gordon in Wonderland op RTL4

Berry Toonen bij Gordon in Wonderland op RTL4

Elke zaterdagmiddag is hij te horen in het DMG-radioprogramma Middag Maatjes wanneer presentator Robin Senders met hem belt om de week door te nemen en vanavond is hij te zien in het nieuwe RTL4 tv-programma Gordon in Wonderland. Wie kent hem niet in de regio Deurne? Berry Toonen uit Liessel, bekend om zijn harde boeren, zijn eigenzinnige onderkomen en zijn enorme verzameling klokken.

Eind mei van dit jaar kwam Gordon met zijn filmploeg naar Liessel om met eigen ogen te zien hoe Berry leeft en natuurlijk om zijn luide oprispingen te horen. In deze tweede aflevering van Gordon in Wonderland gaat Gordon onder meer bij Berry Toonen op de koffie, krijgt hij een rondleiding door het huis van Berry en gaan ze een stukje rijden in de 45-kilometer-auto van Berry.

De aflevering met Berry Toonen is woensdagavond 12 september te zien bij RTL 4 om 20:30 uur. Gordon in Wonderland is een reportageserie waarin Gordon bijzondere Nederlanders ontmoet die totáál anders zijn of anders leven dan de grote massa. Naast het bezoek aan Berry, brengt Gordon ook een bezoekje aan een spookkasteel in Doorwerth en gaat hij op zoek naar geesten.

Berry kun je elke zaterdag horen op DMG Radio in het programma Middag Maatjes tussen 14 en 16 uur. DMG Radio kun je ontvangen in de regio Deurne via 106.2 FM, Ziggo 94.4 en online via dmgdeurne.nl of via Tunein.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen