17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneBikkels sporten hele nacht door voor inzamelactie Giro di Kika in Deurne

Bikkels sporten hele nacht door voor inzamelactie Giro di Kika in Deurne

Het is nog vroeg op zaterdagochtend als de eerste teams van drie personen in Deurne starten voor de inzamelactie waarbij 30 uur op de fiets stevig wordt doorgetrapt voor de Giro Di Kika. De hele nacht is er bij Fit Partners aan de Doctor Huub van Doorneweg non-stop gesport voor het goede doel.

Naast het fietsevenement dat bij elkaar 30 uur duurt, is er ook nog de work-out marathon waarbij 24 uur aaneengesloten laagdrempelige bewegingsoefeningen worden uitgevoerd door steeds drie deelnemers.

Giro Di Kika
Ook zondag gaan beide acties door en komen de deelnamekosten van 15 euro per fietsronde of work-out volledig ten goede aan de Giro Di Kika. De deelnemers van de work-out marathon blijven in beweging tot 12.00 uur en de sportievelingen die meedoen aan de fietsrondes gaan door tot 14.00 uur.

Dolemieten
De sponsoractie is een aanloop naar een groter fietsevenement in juni, in en rondom de Dolemieten, waar in vijf dagen tijd zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor Stichting Kinderen Kankervrij. “FIT Partners wil familie en vrienden die in juni deze uitdaging aangaan met een mooi bedrag op pad sturen. We proberen zoveel mogelijk kilometers bij elkaar te trappen”, vertelt Lindy Bennenbroek van FIT Partners.

Aanmoedigen
Publiek kan ook zondag nog komen kijken en aanmoedigen en tegelijkertijd meehelpen met de inzamelactie. Want door middel van het kopen van een drankje of versnapering wordt met de opbrengsten ervan ook weer een bijdrage geleverd aan het goede doel. Rond 16.00 uur wordt het eindbedrag bekendgemaakt van de inzamelingsactie.

Foto’s: Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen