17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneBurgemeester Greet Buter blikt terug op 2022 bij DMG Radio

Burgemeester Greet Buter blikt terug op 2022 bij DMG Radio

In het jaar 2022 is er veel gebeurd; in de wereld maar ook dichterbij huis in de gemeente Deurne. Daar zaten mooie dingen bij en minder leuke gebeurtenissen. Zaterdagochtend rond 10.30 uur is burgemeester Greet Buter te gast bij DMG Radio om terug te blikken op het afgelopen jaar maar ook om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar 2023.

DMG-presentator Ivan van Oosterhout gaat in gesprek met de burgemeester en neemt met haar de belangrijkste en meest in het oog springende gebeurtenissen van het afgelopen jaar door.

Nieuwjaarsreceptie
Buter zal ook op donderdag 5 januari bij de nieuwjaarsreceptie terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar 2023. De receptie vindt dit keer niet op 1 januari plaats omdat die datum komend jaar op een zondag valt. Alle inwoners zijn bij de nieuwjaarsbijeenkomst welkom van 17.00 tot 19.00 uur in het Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne. Na de jaarlijkse nieuwjaarstoespraak van burgemeester Buter is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar na te praten. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Deurne Draait Door
Het gesprek met de burgemeester op DMG Radio is zaterdag 31 december te beluisteren rond 10.30 uur in het programma Deurne Draait Door. DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen